Vinkki Lasiin – Righetti Campolieti Valpolicella Ripasso ja porsaankyljykset

08.09.2015

Porsaan parilakyljyksiä, polentaa ja tattikastiketta! Luigi Righetti Campolieti Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2012 –punaviini on täydellinen makupari tälle aterialle! Nauti! Tuottajan Amarone on juuri listattu Alkon tilausvalikoimaan ja se on tilattavissa suoraan Alkon myymälästä tai nettisivuilta. Tuotenumero: 938947 / 25,90€ (34,40€/l). Lue lisää tästä! Vinkki Lasiin – Righetti Campolieti Valpolicella ja Porsaankyljykset 9.9.2015  

Vinkki Lasiin – Indomita Gran Reserva Carignan ja sadonkorjuu

26.08.2015

Syksyinen ilma saapui tänä vuonna juuri elokuun vaihtuessa syyskuuhun. Sadonkorjuu on kovassa vauhdissa ja on aika käyttää kaikkia ihania maanantimia ja kerätä vitamiinit talteen talven varalle. Reseptissä paistetulle entrecotelle lisukkeeksi sadonkorjuu juureksia hunajaisella kastikkeella. Viiniksi suosittelemme Maule-laakson Carignan-rypäleestä valmistettua punaviiniä. Vinkki Lasiin – Indomita Gran Reserva Carignan ja Sadonkorjuu juureksia 26.8.2015  

Vinkki Lasiin – Guigal Cotes du Rhone Rouge ja patasorsaa

12.08.2015

Tervetuloa syksy ja kaikki ihanat syksyn värit ja maut! Pian alkavan sorsastuskauden vinkkinä maistuva siiderissä haudutettu patasorsa. Juomaksi klassisen hienostunut Rhonen-laakson punaviini… Vinkki Lasiin – Guigal Cotes-du-Rhone Rouge ja patasorsaa 12.8.2015

Vinkki Lasiin – Vina Mayu Reserva Malbec ja Tomahawk grillipihvi

16.06.2015

Tomahawk Charolois, eli tuttavallisemmin naudanliha kyljys, on erinomaista grillattavaa. Kokeile lisukkeeksi Feta-tahnaa, hummusta, sekä uunipaahdettuja terttutomaatteja. Viiniksi suosittelemme Chileläistä Elqui-laakson helmeä, Vina Mayu Reserva Carmenerea! Vinkki Lasiin – Vina Mayu Carmenere ja Tomahawk-pihvi_1.7.2015

Vinkki Lasiin – Yalumba Y Merlot ja Inkivääriglaseerattua possunkylkeä

15.06.2015

Täyteläinen ja mausteinen Australialainen Yalumba Y Series Merlot sopii juhannuksen grilliherkuille erinomaisesti. Kokeile esimerkiksi itämaisella twistillä maustettua, grillattua possunkylkeä: Vinkki Lasiin – Yalumba Y Merlot ja Inkivääriglaseerattu possunkylki_17.6.2015 Lämmintä, makoisaa ja leppoisaa keskikesän juhlaa!  

Vinkki Lasiin – Que Pasa ja välimerelliset makkaravartaat

28.05.2015

Alkon uutuuksista löytyy tälle kesälle herkullinen grillikeittiön yleisviini, Que Pasa Tempranillo. Que Pasa on hinnaltaan huokea luomuviini, mutta varsin monipuolinen ominaisuuksiltaan. Kokeile rohkeasti erilaisten ruokien kanssa tai nauti lasillinen hyvässä seurassa… Vinkki Lasiin – Que Pasa ja Välimerelliset makkaravartaat 3.6.2015  

Vinkki Lasiin – Kesänjuhlat ja Vallformosa Brut Vintage

20.05.2015

Kevään juhlavalmisteluja kannattaa tehdä ajoissa ja leipoa osa syötävistä ennakkoon pakkaseen. Tuulihatut ovat hauska klassikko, joka taipuu moneen ja on kepeä, juhlava tarjottava. Tuulihattuja voi täyttää niin makeilla kuin suolaisilla täytteillä: sinihomejuustomousse, kylmäsavulohi sekä mikä tahansa kirpakan suolainen vaahtomainen täyte sopii mainiosti tuulihattuihin. Myös makean tuulihatun täytevaihtoehdot ovat loputtomat. Täytteeksi sopii vaikkapa suklaavaahdot ja marjamousset […]

Vinkki Lasiin – Gazzera Pinot Grigio ja Äitienpäivä-menu

06.05.2015

Tänä Äitienpäivänä tarjoamme Äideille pikapaistettua siikaa, parsaa ja raparperitosca -piirakkaa. Viiniksi aterialle suosittelemme luomu Gazzera Pinot Grigio Moscatoa Sisiliasta. Hyvää Äitienpäivää! Vinkki Lasiin – Äitienpäivä menu ja Gazzera Pinot Grigio Moscato

Vinkki Lasiin – Serrano-kinkkua, perunasalaattia ja Mistinguett Roseta

22.04.2015

Vapun eväskoriin tai kestipöytään löytyy tänä vuonna cava -uutuus Mistinguett Vintage Edition Rosé Brut 2013. Cavan kanssa nautittavaksi sopii katalonialaisella Romesco -kastikkeella maustettu varhaisperunasalaatti, serrano-kinkku, hedelmäpalat ja manchego -juusto. Ruokaisampaan pöytään sopii hyvin myös lisäksi katettavaksi parsa, kevätvihannesalaatti sekä juustovalikoima. Vinkki Lasiin – Mistinguett Rose ja Vappuvinkki_22.4.2015

Vinkki Lasiin – Argento Seleccion Malbec ja Flank Steak

07.04.2015

Malbec World-päivää vietetään 17.4.2015! Keskitanniininen ja tammisen mausteinen Argento Malbec sopii erinomaisesti chimichurrin ja grillatun rotukarjalihan kanssa nautittavaksi. Tee tällä aterialla kaukomatka Argentiinaan lautasella ja lasissa! Vinkki Lasiin – Argento Seleccion Malbec ja Flank Steak  

Vinkki Lasiin – Vasse Felix Cabernet Merlot ja karitsankare

25.03.2015

Pääsiäispöytään sopii esinomaisesti karitsankare maustevoilla sekä linssi-quinoasalaatti. Juomaksi suosittelemme Länsi-Australialaista Vasse Felixin Cabernet Merlota, joka on täyteläinen, mausteinen ja kevyesti tamminen. Vinkki Lasiin – Vasse Felix Cabernet Merlot ja Karitsankare 25.3.2015  

Vinkki Lasiin – Porta Carmenere ja Chili con Carne

10.03.2015

Täyteläinen Porta Carménère on erinomainen valinta mausteiselle Chili con Carnelle. Lisukkeeksi sopii riisi, taco-sipsit sekä avokado-salaatti. Vinkki Lasiin – Porta Reserva ja Chili con Carne  

Vinkki Lasiin – Talvinen hiihtoretki ja Fuller’s London Pride

25.02.2015

Helmi-maaliskuussa hiihtoretken evääksi laitetaan reppuun tuhdit mutta helpot eväät nuotiotulella nautittavaksi. Lämmin perunapannari, munavoi ja makkarat maistuvat raikkaan, alkoholittoman oluen kanssa. Lisäksi nautitaan päälle vielä yksi tuhdimpi Premium Ale –olut!   Vinkki Lasiin – Fullers ja talvinen hiihtoretki 25.2.2015

Vinkki Lasiin – Llai Llai Pinot Noir ja Ystävänpäivän Lohi-suppilovahvero pasta

10.02.2015

Ystävänpäivänä herkutellaan hyvällä ruoalla ja nautitaan hyvistä viineistä. Meidän ystävänpäivä reseptissä Lohi-suppilovahvero pasta, joka nautitaan Chileläisen Llai Llai Pinot Noirin kanssa. Jälkiruoaksi vadelmasorbettia ja sydänkarkkeja! Vinkki Lasiin – Llai Llai Pinot Noir ja Ystävänpäivän Lohi-Suppilovahvero Tagliatelle

Vinkki Lasiin – Itsenäisyyspäivän kalapöytä ja Yalumba Eden Valley Viognier

02.12.2014

Itsenäisyyspäivänä nautimme ruokaisasta kalapöydästä raikkaan, mutta täyteläisen Yalumba Eden Valley Viognierin kyydittämänä. Viini tuo talvikauden pimeyteen hedelmäisen hapokkaan tuulahduksen, joka kirkastaa niin makunystyrät kuin mielen! Nautinnollista Itsenäisyyspäivää! Vinkki Lasiin – Itsenäisyyspäivän kalapöytä ja Yalumba Eden Valley Viognier

Vinkki Lasiin – Mayu Reserva Carmenere ja sesonginherkku poro

20.11.2014

Tuoretta poronlihaa on mahdollista nauttia ainoastaan kautena, jolloin poronhoidossa on poroerottelukausi. Silloin porotokat ajetaan yhtenäisille alueille. Vasat korva merkitään ja teurasporot erotetaan laumasta. Muutoin poro laiduntaa laajoilla alueilla erämaassa. Tuore poronliha on tämän hetken sesonkiherkku, jota on tarjolla hyvin varustetuissa ruokakaupoissa. Porolle suosittelemme Mayu Reserva Carmenerea, joka on saatavilla joulun alla alkoista myös lahjapakkauksessa! Vinkki […]

Vinkki Lasiin – Belgvardo Vermentino ja Kala tacot

29.10.2014

Syksyinen Halloween vinkkimme koostuu herkullisista kala tacoista, joiden erinomainen kumppani on Toscanalainen valkoviini Belgvardo Vermentino. Vinkki Lasiin – Happy Halloween – Belgvardo Vermentino ja kala tacot

Vinkki Lasiin – Ayinger Celebrator ja syysgrillausta

01.10.2014

Ayingerin tummaa lageria ja lohturuokaa on tämän reseptin teema. Nauti syksyn viimeisistä auringonsäteistä ja valmista syyspäivän ateria ulkona grillaamalla. Vinkki Lasiin – Ayinger Celebrator ja Syysgrillausta

Uniq Drinks Finland

Orionintie 18-22 | toimisto: 2krs. | Varasto: ovet 36-37
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. 020 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →