Vinkki Lasiin – Itsenäisyyspäivän kalapöytä ja Yalumba Eden Valley Viognier

02.12.2014

Itsenäisyyspäivänä nautimme ruokaisasta kalapöydästä raikkaan, mutta täyteläisen Yalumba Eden Valley Viognierin kyydittämänä. Viini tuo talvikauden pimeyteen hedelmäisen hapokkaan tuulahduksen, joka kirkastaa niin makunystyrät kuin mielen! Nautinnollista Itsenäisyyspäivää! Vinkki Lasiin – Itsenäisyyspäivän kalapöytä ja Yalumba Eden Valley Viognier

Vinkki Lasiin – Mayu Reserva Carmenere ja sesonginherkku poro

20.11.2014

Tuoretta poronlihaa on mahdollista nauttia ainoastaan kautena, jolloin poronhoidossa on poroerottelukausi. Silloin porotokat ajetaan yhtenäisille alueille. Vasat korva merkitään ja teurasporot erotetaan laumasta. Muutoin poro laiduntaa laajoilla alueilla erämaassa. Tuore poronliha on tämän hetken sesonkiherkku, jota on tarjolla hyvin varustetuissa ruokakaupoissa. Porolle suosittelemme Mayu Reserva Carmenerea, joka on saatavilla joulun alla alkoista myös lahjapakkauksessa! Vinkki […]

Vinkki Lasiin – Belgvardo Vermentino ja Kala tacot

29.10.2014

Syksyinen Halloween vinkkimme koostuu herkullisista kala tacoista, joiden erinomainen kumppani on Toscanalainen valkoviini Belgvardo Vermentino. Vinkki Lasiin – Happy Halloween – Belgvardo Vermentino ja kala tacot

Vinkki Lasiin – Ayinger Celebrator ja syysgrillausta

01.10.2014

Ayingerin tummaa lageria ja lohturuokaa on tämän reseptin teema. Nauti syksyn viimeisistä auringonsäteistä ja valmista syyspäivän ateria ulkona grillaamalla. Vinkki Lasiin – Ayinger Celebrator ja Syysgrillausta

Vinkki Lasiin – Pipoli Aglianico ja tattipiiras

11.09.2014

Syksyn saapuessa maistuvat metsän maut. Tämänkertainen vinkkimme on tattipiiras-resepti, jonka kanssa nautittavaksi sopii heinäkuinen Alko uutuus, Pipoli Aglianico. Tunnelmallista syksyä! Vinkki Lasiin – Pipoli Aglianico ja tattipiiras

Vinkki Lasiin – Glorioso Crianza ja patasorsaa

27.08.2014

Sorsastuskauden reseptivinkki sovitetaan maistumaan Alkon uutuuden: Glorioso Crianzan kanssa. Tämä Crianza on varsinkin sinkkutalouksia ilahduttavasti pakattu 37,5cl:n pulloon! Vinkki Lasiin – Glorioso Crianza ja patasorsaa  

Vinkki Lasiin – Cava Mistinguett Rose Brut ja Kananpoika-Serrano Salaatti

07.08.2014

Kesä jatkuu ja ilmat hellivät, tässä kevyen herkullinen salaatti ohje tämän kesän alko uutuuden Mistinguett Rose Brutin seuraksi. Ihanan pinkki Cava on saanut nimensä ranskalaisen näyttelijättären ja laulajan mukaan. Vuonna 1875 syntynyt Jeanne Bourg otti taiteilijanimekseen Mistinguett:in. Hän oli oman aikansa parhaiten palkittu naispuolinen viihdetaiteilija ja hän esiintyi muun muassa Ranskan kuuluisimmalla lavoilla Folies Bergessä […]

Vinkki Lasiin – Yalumba Y Riesling ja Rapujuhlat

31.07.2014

Rapukausi 2014 alkoi Suomen kalastusvesillä 21.heinäkuuta ja se jatkuu lokakuun loppuun asti. Elokuun pimenevät ja lämpimät kesäillat ovat paras aika viettää rapujuhlia. Alla vinkit rapujuhliin: Vinkki Lasiin – Yalumba Y Riesling ja rapujuhlat  

Vinkki Lasiin – Juhannuksen grillivartaat ja Bohemia Regent

17.06.2014

Juhannuksena ruoka valmistuu grillissä ja tällä kertaa possun kasslerista ja paprikasta. Vartaat tarjoillaan raikkaan salaatin kanssa ja nautitaan juomana viilennettetyä tsekkiläistä lageria tai puolimakeahkoa valkoviiniä! Kippis, hyvää Juhannusta! Vinkki Lasiin – Saam ja Bohemia-Juhannus 2014

Vinkki Lasiin – Oxford Landing piccolo ja Sireeni Piknik

04.06.2014

Kesäkelien koittaessa on ihana pakata kori täyteen herkkuja sekä hyvää viiniä ja lähteä luontoon piknikille. Tässä meidän ehdotuksemme menusta, olkaa hyvät! Vinkki Lasiin – Oxford Landing SB ja Sireeni Piknik

Uniq Drinks Finland

Orionintie 18-22 | toimisto: 2krs. | Varasto: ovet 36-37
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. 020 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →