Fuller’s Imperial Stout

Fuller, Smith & Turner, Englanti

Alkoholipitoisuus
10,7 %
Katkeroaineet
60 EBU
Kantavierre
27.0 °P
Oluttyyppi
Imperial Stout
UDF tuotenro

9489881 (50 cl)

Alkon tuotenro

914896 (50 cl)

Luonnehdinta

Tumman ruskea, lähes musta olut. Tuoksu on herkullinen, makeahko ja siinä on aavistus ruusun terälehtiä. Maku on täyteläinen ja intensiivinen, siinä on lakritsia ja karamellia. Katkerassa jälkimaussa on häivähdys lakritsia.

Humalalajikkeet

Centennial, Goldings, Sovereign

Maltaat

Brown, Suklaa, Imperial, Pale ja Kaura

Ruokasuositus

  • Juustot
  • Makea jälkiruoka
  • Nautiskelujuoma

Muuta

Olut on tehty yhteistyössä olut- ja ruokatoimittaja, Melissa Colen kanssa. Oluen valmistuksessa on kunnioitettu kuuluisia Lontoolaisia oluita, joita vietiin Baltian maihin Venäjän keisarikunnan aikaan. Melissan ideasta olueen on saatu ainutlaatuinen twist käyttämällä hyvin aromaattista, kukkaista Centennial humalaa. Tätä humalan kukkaisuutta on vielä syvennetty, lisäämällä ruusun terälehtiä olueen kypsytys vaiheessa.

Tuottaja

Fuller, Smith & Turner -yhtiön Griffin-panimo Chiswickissä on Lontoon vanhin panimo, joka on perustettu yli 350 vuotta sitten. Yhtiö perustettiin vuonna 1845 kolmen miehen yhteisyrityksenä, ja se tunnetaan nykyään nimellä Fuller’s. Vielä tänäkin päivänä yhtiö on samojen sukujen hallinnassa.
Tekniikan kehitys on muuttanut ja koneellistanut joitain panimon toimintoja, mutta rinnakkain uudistusten kanssa käytetään edelleen perinteisiä keinoja. Fuller’s on aina tuottanut mielenkiintoisia oluita, jotka ovat olleet voittaja-ainesta. Oluita on valmistettu kaikkiin maku- ja juomatottumuksiin.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22, 2krs. | FI-02200 ESPOO - Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | 20320 Turku
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →