Fuller’s Vintage Ale 2017

Fuller, Smith & Turner, Englanti

Alkoholipitoisuus
8,5 %
Oluttyyppi
Ale
UDF tuotenro

TBC Lokakuu 2017 >

Alkon tuotenro

938246

Luonnehdinta

Maku on täyteläinen ja tasapainoinen, siinä on sitrusta ja havua, sekä appelsiinia ja marmeladia.

Humalalajikkeet

Denali, Target ja Goldings

Maltaat

Laureate

Tarjoilulämpötila ja -lasi

12-14C

Ruokasuositus

  • Nauta
  • Nautiskelujuoma
  • Pataruoka
  • Riista
  • Seurustelujuoma

Muuta

Vintage Ale sarjan 21. olut ja samalla uuden pääpanimomestarin Georgina Youngin ajan ensimmäinen Vintage Ale. Tässä vuosikerrasta on uutta panimomestarin lisäksi jenkkihumala Denali, sekä brittiläinen mallas Laureate.

Vintage Ale pullot on aina numeroitu ja niitä valmistetaan vain rajallinen erä, takaetiketissä on aina pääpanimomestarin allekirjoitus.

Oluet ovat valmiita juotavaksi heti, mutta kestävät kypsytystä vuosia, säilyvyys etiketissä on 10 vuotta. Monet olutharrastajat ovatkin keränneet näitä oluita vuosien mittaan ja avaavat kypsymässä olleita vanhoja vuosikertoja aika ajoin ja seuraavat oluen kehittymistä. Olueen kehittyy sakkaa pullossa, joten säilytä pullo pystyssä ja kaada varoen lasiin.

Tuottaja

Fuller, Smith & Turner -yhtiön Griffin-panimo Chiswickissä on Lontoon vanhin panimo, joka on perustettu yli 350 vuotta sitten. Yhtiö perustettiin vuonna 1845 kolmen miehen yhteisyrityksenä, ja se tunnetaan nykyään nimellä Fuller’s. Vielä tänäkin päivänä yhtiö on samojen sukujen hallinnassa.
Tekniikan kehitys on muuttanut ja koneellistanut joitain panimon toimintoja, mutta rinnakkain uudistusten kanssa käytetään edelleen perinteisiä keinoja. Fuller’s on aina tuottanut mielenkiintoisia oluita, jotka ovat olleet voittaja-ainesta. Oluita on valmistettu kaikkiin maku- ja juomatottumuksiin.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22, 2krs. | FI-02200 ESPOO - Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | 20320 Turku
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →