Misty Cove Estate Sauvignon Blanc

Misty Cove Wines, Marlborough, Uusi-Seelanti

Rypälelajikkeet
Sauvignon Blanc
Alkoholipitoisuus
13%
Happopitoisuus
n/a
Sokeripitoisuus
n/a
UDF tuotenro

9657123 (75 cl)

Luonnehdinta

Tuoksu on houkuttelevan hedelmäinen – verkkomelonia, guavaa, limen kuorta ja kypsää passiohedelmää sekä yrttisyyttä. Maku on puhdas, hedelmäinen ja se kuvastaa hyvin Marlborough alueen viinejä. Viini on tyylikkäästi kehittynyt ja suuntäyttävä, siinä on pitkä jälkimaku.

 

 

Tarjoilulämpötila ja -lasi

10-12°C

Ruokasuositus

  • Äyriäiset
  • Kana ja kalkkuna
  • Salaatit ja kasvisruoka
  • Seurustelujuoma
  • Vähärasvainen kala

Muuta

Rypäleet tulevat Upper Wairau, Waihopai ja Rapaura viinitarhoilta. Jokaisella viinitarhalla on oma yksilöllinen luonteensa, kuten niiltä tulevilla rypäleillä, tämä antaa viinintekijälle parhaan mahdollisen asetelman sekoittaa paras mahdollinen viini, jossa kaikki elementit ovat tasapainossa.

Rypäleiden puristamisen jälkeen, rypälemehun annetaan asettua, ennen kuin se siirretään teräksisiin kylmä käymistankkeihin ja lisätään useaa eri hiivakantaa, jotta saadaan lisää ulottuvuutta viiniin.

 

Alue

Uusi-Seelanti on vielä varsin nuori viinimaa, sillä viininvalmistus saapui sinne vasta 1800-luvulla ja vanhin edelleen viljelty viinitarha on 1851 vuodelta. Marlborough on Uuden-Seelannin Eteläsaaren koillispäässä sijaitseva alue ja seen tunnetuin rypäle on Sauvignon Blanc. Sauvignon Blancia pidetäänkin rypäleenä, joka nosti Uuden-Seelannin viinimaailman kartalle.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22, 2krs. | FI-02200 ESPOO - Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | 20320 Turku
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →