Munkebo Svadilfare Porter – Gluteeniton

Munkebo Mikrobryg, Tanska

Alkoholipitoisuus
5,9 %
Oluttyyppi
Porter
UDF tuotenro

9513742 (33 cl)

Luonnehdinta

Valmistettu tummista maltaista ja salmiakista. Gluteeni on poistettu uusimmalla entsyymiteknologialla. Maultaan kevyt, tumman ruskea ja intensiivisen tuoksuinen. Paahdetut maltaat tuovat jälkimakuun miellyttävää suklaan ja kahvin aromia.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

7-9C

Ruokasuositus

  • Nautiskelujuoma

Muuta

Viikinki-taruston mukaan Svadilfare oli ori, jonka jälkeläinen oli kahdeksan jalkainen hevonen: Sleipner.  Svadilfaren omisti salaperäinen ja nimetön jättiläinen joka rakensi Asgardin muurit.

Tuottaja

Munkebo panimo sijaitsee Tanskassa Funenin saarella vanhassa vilja kuivaamossa, joka on rakennettu 1962. Panimo perustettiin vuonna 2013 ja tuotanto on 30.000 litraa olutta kuukaudessa. Vesi panimoon tulee omasta kaivosta 20 metrin päästä panimosta. Tulevaisuudessa on mahdollisuus kasvattaa itse omat maltaat ja humalat, jolloin puhutaan jo todella lähituotetusta oluesta.

Munkebo on vanha Viikinki-kylä ja siellä asui Viikinki Kuningas noin vuonna 900. Hänen linnansa oli kahden vuonon, Kerteminden ja Odensen välissä. Kuningas pystyi näin linnastaan käsin kontrolloimaan suurta aluetta. Kuninkaan kuollessa hänet haudattiin Viikinkien tapaan omaan laivaansa, ja hylky löydettiin vuonna 1936 ja toukokuussa 2016 täydellinen kopio laivasta vedettiin vesille telakalta, 10 miehen voimin, kuten Viikinkiaikaan oli tapana, yksi näistä kymmenestä miehestä oli panimon perustaja ja panimomestari.

 

Uniq Drinks Finland

Orionintie 18-22 | toimisto: 2krs. | Varasto: ovet 36-37
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. 020 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →