Spier Signature Merlot

Spier Wines , Western Cape, Etelä-Afrikka

Rypälelajikkeet
Merlot
Alkoholipitoisuus
14,5 %
Happopitoisuus
5,5 g/l
Sokeripitoisuus
3,3 g/l
UDF tuotenro

9656976 (75 cl)

Luonnehdinta

Väriltään täyteläisen, kirkas punainen, maussa kypsiä punaisia ja mustia marjoja, luumua ja häivähdys eukalyptusta ja minttua. Hyvin hedelmäinen Merlot ja siinä on miellyttävän pehmeät tanniinit.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

16-18 C

Ruokasuositus

  • Lammas
  • Salaatit ja kasvisruoka

Muuta

Spierin Signature-sarjassa korostuu viinitilan filosofia yhdistää laatu ja nautittavuus jokapäiväiseen elämään. Rypäleiden oikea kypsyysaste sekä punaviinien hellä tammikypsytys antaa Signature-sarjan viineille niille sopivan ominaisen maun ja luonteen.

Tuottaja

Spierin viinitila sijaitsee keskellä Stellenboschin viinialuetta, vuorten juurella, jossa ilmasto on välimerellinen lämpimine kesineen ja viileine talvineen. Spier kuuluu Kapmaan vanhimpiin viinitaloihin. Viinitilalla on viljelty rypäleitä vuodesta 1692 lähtien ja viinitarhat ovat hyvin vanhoja, ne istutettiin kuuden ensimmäisen joukossa Afrikan maaperään. Vuonna 1712 poimittiin jo ensimmäistä satoa.

Spier tuottaa kuutta eri tuotesarjaa; Colours, Discover, Inspire, Signature, Vintage Selection ja Private Collection. Tilaan kuuluu tällä hetkellä noin sata hehtaaria viinitarhoja.

Spierillä satsataan vahvasti kestävään kehitykseen. Yritys on mukana lukuisissa luontoa ja ympäristöä suojelevissa projekteissa ja on myös saanut tunnustusta työstään sekä köyhyyttä vastaan että kestävämmän kehityksen puolesta. Spier kuuluu myös Etelä-Afrikan kymmenen suosituimman turistikohteen joukkoon. Vierailijoita käy vuosittain noin 700 000.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22, 2krs. | FI-02200 ESPOO - Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | 20320 Turku
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →