Vilarnau Cava Demi-Sec

Gonzalez Byass, DO Cava , Espanja

Rypälelajikkeet
Parellada 55%, Macabeo 45%
Alkoholipitoisuus
11,5 %
Happopitoisuus
3,8 g/l
Sokeripitoisuus
34 g/l
UDF tuotenro

9422189 (75cl)

Luonnehdinta

Väri: kirkkaan oljenkeltainen. Hienosti nousevat kuplat. Tuoksu: hedelmäinen ja raikas. Maku: puolikuiva, hedelmäinen ja pehmeähappoinen. Maussa sitrushedelmää ja omenaa. Hapot ovat hienosti tasapainossa. Ruokasuositus: aperitiivi ja onnittelumalja, sekä ruokajuomana läpi aterian äyriäisruokien kanssa.

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Nautiskelujuoma
  • Seurustelujuoma

Alue

Vilarnaun viinitila sijaitsee Katalonian sydämessä, Montserrat’n vuorten juurella noin 275 metriä merenpinnan yläpuolella. Täällä kasvuolosuhteet ovat viineille mitä parhaimmat välimerellisine ilmastoineen. Kuumat päivät ja viileät yöt mahdollistavat hedelmäisen konsentroituneita rypäleitä.

Tuottaja

Manuel Maria Gonzalez Angel saapui Jereziin vuonna 1835 aikomuksenaan päästä mukaan kukoistavaan sherry-bisnekseen. Kasvavan menestyksen myötä hän päätti ottaa liikekumppanikseen Robert Blake Byassin, joka oli hänen agenttinsa Englannissa. Näin sai alkunsa yritys nimeltä Gonzalez-Byass.

Yritys on erityisesti tunnettu laadukkaista sherryistään. He tuottavat kuitenkin nykyään myös paljon laadukkaita puna- ja valkoviinejä sekä kuohuviinejä.  Castell de Vilarnaun cava viinejä on tuotettu Alto Penedèksen alueella Kataloniassa vuodesta 1948. Yritys on ollut Gonzales Byass nimen alla vuodesta 1984.

Uniq Drinks Finland

Orionintie 18-22 | toimisto: 2krs. | Varasto: ovet 36-37
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. 020 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →