Teriyaki-kananpoikaa ja Yalumban luomu Viognieria

10.02.2017

Valentine_2017_ploAina on hyvä hetki kutsua ystävät koolle ja viettää iltaa nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta, seurastakin… Juomaksi suosittelemme Australialaisen Yalumban luomu-tuotettua Viognieria, jonka intensiivinen ja kukkainen tuoksu houkuttelee maistamaan viiniä aina uudelleen ja uudelleen. Yaumban pääviinintekijä Louisa Rose on Viognier-kuningatar ja tämän tuottajan Viognierit eivät koskaan tuota pettymystä!

Lataa resepti tästä>>
Teriyaki-kananpoikaa ja kookosriisiä (4:lle)Valentine_2017_annos_vaaka

Teriyaki –Kanapoikaa
8 kpl Naapurin kanapojan paistileikkeitä
2 dl Teriyaki-kastiketta, esim. Blue G´Dragon suolaa ja mustapippuria”
Puhdista paistileikkeistä mahdollinen ylimääräinen nahkaosa pois saksilla leikkaamalla.
Marinoi leikkeitä 1 h huoneenlämmössä n. 1 dl Teriyaki-kastiketta. Suolaaja pippuroi kevyesti. Paista pannulla keskilämmöllä n. 20 min. Kääntele paloja ahkerasti ja penslaa pinnalle lisää kastiketta paiston aikana.

Kookosriisi

3 dl jasmiiniriisiä, 1 tl suolaa, vettä 250 g kookoskermaa

Valentine_2017_lisukeMangosalsa

Kuutioitua mangoa, paprikaa, punasipulia, punaista chiliä sekä tuoretta korianteria.

Mausta lime-mehulla, kalakastikkeella ja hitusella sokeria.

Huuhtele riisi hyvin. Laita kattilaan raikasta vettä n. 1,5 cm riisitason yläpinnan yli. Kieuhauta porisevaksi. Kun riisi kiehuu, laita kansi päälle ja laske lämpötila tasolle 2. Anna kypsyä rauhassa kannen alla 20 min.
Lisää kookoskerma valmiiseen riisiin ja tarjoile heti. Tarjoile lisukkeena mango-salsaa ja limemehua sekä soijaa.

Malja Ystävyydelle!

 

Avainsanat: Luomu, Organic, Vinkki Lasiin, Yalumba; viognier

Uniq Drinks Finland

Orionintie 18-22 | toimisto: 2krs. | Varasto: ovet 36-37
02200 Espoo

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. 020 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →