Artikkelit vuodelta 2015

Viini ja raaka-aineet_VAAKA

Vinkki Lasiin – Indomita Gran Reserva Carignan ja sadonkorjuu

26.08.2015 | VinkkiLasiin

Syksyinen ilma saapui tänä vuonna juuri elokuun vaihtuessa syyskuuhun. Sadonkorjuu on kovassa vauhdissa ja on aika käyttää kaikkia ihania maanantimia ja kerätä vitamiinit talteen talven varalle. Reseptissä paistetulle entrecotelle lisukkeeksi sadonkorjuu juureksia hunajaisella kastikkeella. Viiniksi suosittelemme Maule-laakson Carignan-rypäleestä valmistettua punaviiniä. Vinkki Lasiin – Indomita Gran Reserva Carignan ja Sadonkorjuu juureksia 26.8.2015  

Netti_Renaissance_13.8.2015

Renaissance Brewing UDF edustukseen

13.08.2015 | Ajankohtaista

Uniq Drinks Finlandin olutvalikoima laajenee entisestään, kun varastoomme on saapunut lukuisia palkintoja voittaneen Renaissance Brewing:in tuotteet Uudesta Seelannista! Kyseessä on lähituotantoon sitoutunut pienpanimo, joka sijaitsee Marlborough’ssa, aivan viinialueen sydämessä. Valikoima koostuu huippulaatuisista Ale-oluista, jotka tuottavat huikeita makuelämyksiä. Meidän valikoiman lippulaiva on Imperial IPA, joka on ylistys Kiwiläisille humalalajikkeille! Lue lisää tuotteista!  

vaaka pullo close

Vinkki Lasiin – Que Pasa ja välimerelliset makkaravartaat

28.05.2015 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Alkon uutuuksista löytyy tälle kesälle herkullinen grillikeittiön yleisviini, Que Pasa Tempranillo. Que Pasa on hinnaltaan huokea luomuviini, mutta varsin monipuolinen ominaisuuksiltaan. Kokeile rohkeasti erilaisten ruokien kanssa tai nauti lasillinen hyvässä seurassa… Vinkki Lasiin – Que Pasa ja Välimerelliset makkaravartaat 3.6.2015  

Pullo ja tuulihatut VAAKA

Vinkki Lasiin – Kesänjuhlat ja Vallformosa Brut Vintage

20.05.2015 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Kevään juhlavalmisteluja kannattaa tehdä ajoissa ja leipoa osa syötävistä ennakkoon pakkaseen. Tuulihatut ovat hauska klassikko, joka taipuu moneen ja on kepeä, juhlava tarjottava. Tuulihattuja voi täyttää niin makeilla kuin suolaisilla täytteillä: sinihomejuustomousse, kylmäsavulohi sekä mikä tahansa kirpakan suolainen vaahtomainen täyte sopii mainiosti tuulihattuihin. Myös makean tuulihatun täytevaihtoehdot ovat loputtomat. Täytteeksi sopii vaikkapa suklaavaahdot ja marjamousset […]

yleiskuva

Vinkki Lasiin – Serrano-kinkkua, perunasalaattia ja Mistinguett Roseta

22.04.2015 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Vapun eväskoriin tai kestipöytään löytyy tänä vuonna cava -uutuus Mistinguett Vintage Edition Rosé Brut 2013. Cavan kanssa nautittavaksi sopii katalonialaisella Romesco -kastikkeella maustettu varhaisperunasalaatti, serrano-kinkku, hedelmäpalat ja manchego -juusto. Ruokaisampaan pöytään sopii hyvin myös lisäksi katettavaksi parsa, kevätvihannesalaatti sekä juustovalikoima. Vinkki Lasiin – Mistinguett Rose ja Vappuvinkki_22.4.2015

Vaaka pullo

Vinkki Lasiin – Argento Seleccion Malbec ja Flank Steak

07.04.2015 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Malbec World-päivää vietetään 17.4.2015! Keskitanniininen ja tammisen mausteinen Argento Malbec sopii erinomaisesti chimichurrin ja grillatun rotukarjalihan kanssa nautittavaksi. Tee tällä aterialla kaukomatka Argentiinaan lautasella ja lasissa! Vinkki Lasiin – Argento Seleccion Malbec ja Flank Steak  

2Timmermans_NewsLetter_2015

Timmermans Lambicit nyt saatavilla

17.03.2015 | Ajankohtaista

Lambic-oluita valmistetaan ainoastaan Belgiassa, Senne-joen laaksossa. Oluiden erikoisuus on se, että vierteeseen ei lisätä lainkaan hiivaa vaan käyminen tapahtuu suurissa, matalissa altaissa, joissa villihiivat ja muut pieneliöt saavat aikaan oluen spontaanikäymisen. Käymisen alettua olut siirretään kypsymään vanhoihin puutynnyreihin, joissa sitä pidetään yhdestä kolmeen vuotta.

Pysty kansi

Vinkki Lasiin – Talvinen hiihtoretki ja Fuller’s London Pride

25.02.2015 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Helmi-maaliskuussa hiihtoretken evääksi laitetaan reppuun tuhdit mutta helpot eväät nuotiotulella nautittavaksi. Lämmin perunapannari, munavoi ja makkarat maistuvat raikkaan, alkoholittoman oluen kanssa. Lisäksi nautitaan päälle vielä yksi tuhdimpi Premium Ale –olut!   Vinkki Lasiin – Fullers ja talvinen hiihtoretki 25.2.2015

StellenrustPari_A3_2015

Stellenrust – Reilunkaupan viinejä Etelä Afrikasta

25.02.2015 | Ajankohtaista

Stellenrust on Stellenboschin suurin, perheomisteinen viinitila ja se saavutti Reilun Kaupan akkreditoinnin toukokuussa 2010. Reilun Kaupan ansiosta kehitysmaiden viljelijät ja työntekijät saavat mahdollisuuden parantaa toimeentuloaan. Reilunkaupan tuotteista maksetaan viljelijälle vähintään takuuhinta, jolla pystytään kattamaan ympäristön ja ihmisten kannalta kestävän tuotannon kustannukset. Suurtilojen työntekijät saavat asianmukaista palkkaa, asialliset työolot ja oikeuden liittyä ammattiyhdistyksiin. Takuuhinnan ohella maksetaan […]

16665 Honey-Dew-Bottle-Visual

Fuller’s Organic Honey Dew – etiketti muutos

06.02.2015 | Ajankohtaista

Fuller’s Organic Honey Dew – etiketti muuttuu,  etikettiä on hieman päivitetty ja uudella etiketillä olevien pullojen jakelu alkaa lähipäivinä. Tuotenumero ja hinta säilyvät samoina, kyseessä siis vain etiketin muutos! 9101692 Fuller’s Organic Honey Dew 50cl Tiedote_Fullers OHD Etiketti muutos_6.2.2015 Lisätietoja: Jukka Larimo puh. 020 717 0501 jukka.larimo [at] udf.fi    

La Trappe Isidor 75cl_Ennakkomyynti_KANSI_2015

La Trappe Isid’Or 75cl – Nyt ennakkomyynnissä!

22.01.2015 | Ajankohtaista

Nyt tilattavissa La Trappe Isid’Or 75cl pullossa. Isid’Or on nimetty Munkki Isidoruksen mukaan, joka oli luostarin ensimmäinen oluenvalmistaja. Olutta valmistettiin ensimmäisen kerran Trappisti panimon 125-vuotis juhliin. ISid’Or otettiin niin hyvin vastaan kuluttajien keskuudessa, että se ansaitsi paikkansa La Trappen vakiovalikoimassa. Ennakkotilaukset 13.2.2015 mennessä, tuote saatavilla maaliskuussa 2015. La Trappe Isidor 75cl_Ennakkomyynti_22.1.2015  

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Aleksis Kiven Katu 52-54 | FI- 00510 HELSINKI
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.