winettokuva

Tilaa juomamme helposti Winetto-palvelusta

16.07.2019 | Ajankohtaista

Olemme ottaneet käyttöön Winetto.fi -palvelun. Kaikki tuotteemme pois lukien palautuvat kegit ovat nyt järjestelmässä ja asiakkaidemme tilattavissa.   Winetto.fi on ravintoloiden alkoholitukku netissä, jonka kautta voit ostaa tuotteesi aina suoraan maahantuojilta suoratoimitushinnoin. Winetosta näet heti, onko tuotetta varastossa. Voit myös lisätä omaan listaan muistiin suosikkituotteesi, jonka avulla tilausten teko nopeutuu ja helpottuu entisestään. Winetosta saat […]

Yalumba Y Rose web

Yalumbalta laatuviinit arkeen ja juhlaan

01.07.2019 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Alensimme kesän ajaksi useiden Yalumba-viinien hintoja Sinun eduksesi. Brittiläinen Samuel Smith perusti Yalumban vuonna 1849. Hän toi tuolloin perheensä Australian Angastoniin uuden elämän toivossa. Samuel Smith osti 30 eekkeriä maata ja raivasi sen poikansa kanssa, ensimmäiset köynnökset istutettiin kuun valossa. Tila nimettiin Yalumbaksi, joka aboriginaalien kielellä tarkoittaa ”kaikki maa ympärillämme”. Tänä päivänä Yalumba on Australian […]

Artik_web

Lambic ja vehnäolut – kesäoluiden kuninkaalliset

11.06.2019 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Kesäisen raikkaat lambicit ja hedelmäiset vehnäoluet sopivat yhtä lailla aurinkoisilla terasseilla nautiskeluun kuin myös pitkän aterian ruokajuomiksi. Touko-kesäkuussa luonto on kiihkeimmillään. Päivät pitenevät, auringonvalo lisääntyy ja ruohikko muuttuu vihreämmäksi. Voikukat ja leskenlehdet puskevat esiin talojen sinustoilta ja katukiveyksen saumakohdista. Tuntuu siltä kuin jopa nokkoset ja koivun lehdetkin kasvaisivat hetkessä suuremmiksi. Samaan aikaan terassikansa on jättänyt […]

paistettua nieriaa web

Savustettuna paistettua nieriää, varhaisperunaa ja vesikrassi-jogurttikastiketta kokkileijonien tapaan

02.06.2019 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Nieriä eli rautu on maailman pohjoisimpana elävä sisävesikala ja taivaallisen hyvä ruokakala. Nieriän liha on punertavaa ja melko rasvaista. Suomen kokkimaajoukkue valmistaa nieriän kevyesti savustettuna ja paistettuna, joilloin kesän ensimmäiset varhaisperunat ja vesikrassi-jugurttikastike kruunaavat kokonaisuuden. Resepti 4:lle Kevyesti savustettua paistettua nieriää 600 g                   nieriäfilettä suolaa öljyä voita savustuspuruja Leikkaa nieriäfileet annospaloiksi, suolaa palat hyvin. […]

HeinonTukku

Heinon Tukku Oy myydään Keskolle – kauppaan ei kuulu Uniq Drinks Finland Oy

09.05.2019 | Ajankohtaista

Tukkuheino Oy ja henkilöomistajat ovat 7.5.2019 sopineet myyvänsä Heinon Tukku Oy:n Keskolle. Kauppaan sisältyy Heinon Tukku Oy, Kalavapriikki Oy sekä Tukkuheino Oy:n Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kuopion kiinteistöt.   KAUPAN TOTEUTUMINEN edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää sekä kaupan muiden ehtojen toteutumista. Kaupan ennakoidaan toteutuvan vuoden 2019 aikana. Siihen asti yritykset jatkavat itsenäisinä yrityksinä. UNIQ DRINKS FINLANDIN toiminta […]

Skumppapullot 2 web

Kuohuvat kevään ja kesän juhliin

29.04.2019 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Kevään juhlat ja Suomen suvi ansaitsevat arvoisensa juomat, ja silloin pääosassa ovat kuplivat. Kuohuviinikausi alkaa vapusta, jolloin juhlitaan opiskelijoiden karnevaalia ja suomalaisen työn päivää. Kohta vapun jälkeen huomio kiinnittyy äiteihin, joita muistetaan ja kiitetään rosékuohuvalla. Touko- kesäkuun vaihteessa uudet ylioppilaat saavat valkolakkinsa ja kokevat yhden elämänsä ikimuistoisimmista juhlista. Eikä unohtaa sovi myöskään juhannusta tai niitä […]

La_Trappe_sarja_web

Trappist kruunaa pääsiäisen

16.04.2019 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Oluesta ei koskaan tullut jumalten juomaa, mutta munkit ottivat sen omakseen. Aito luostarin muurien kätköissä pantu trappist-olut sopii täydellisesti pääsiäisen aikaan sekä alkukevään aurinkoisiin mutta tuulisiin päiviin. Trappist toimii yhtä lailla lämmittävänä nautiskelujuomana kuin täsmäparina etenkin mausteisten liharuokien kanssa. TRAPPIST ON LUOSTARIOLUTTA, jota pannaan munkkien valvonnassa benediktiiniläisten trappistiluostareiden tiloissa. Trappistit ovat katolisen kirkon latinalaiseen riitukseen […]

Georgina-2-web

Pääpanimomestari Georgina Young jättää Fuller’sin haikein mielin: “Luottamus panimoon säilyy”

31.03.2019 | Ajankohtaista

Toukokuussa Bristoliin muuttava Fuller’sin pääpanimomestari Georgina Young on pitänyt perinteikkään lontoolaispanimon tiukasti kiinni ajan hengessä ja vahvistanut suhteita pienpanimoihin. Young uskoo, että sama myönteinen kehitys jatkuu myös tulevan pääpanimomestarin Henry Kirkin johdolla.   Ensimmäisen kerran Georgina Young tuli Fuller’sille oluenpanijaksi legendaarisen John Keelingin houkuttelemana 1990-luvun lopulla. Sitten tuli aika perustaa perhe, ja Youngille syntyi kaksi […]

Artikkelikuva

Gonzalez Byassin sherryt loistivat Mundus Vini -kilpailussa

09.03.2019 | Ajankohtaista

Gonzales Byassin viinintekijät juhlivat sekoittajamestari Antonio Floresin johdolla premium-sherryjensä kaikkien aikojen voittokulkua Mundus Vini -kilpailussa Saksassa. Gonzalez Byassin sherryt nappasivat kaikkiaan yhdeksän kultamitalia sekä koko kilpailun parhaan sherryn (Best of Show Sherry) palkinnon arvostetussa Mundus Vini -laatukilpailussa. Kaikki neljä niin sanotun VORS-sarjan premium-sherryä eli Apostoles, Del Duque, Matusalem ja Noe voittivat kultaa. Ne kaikki ovat […]

hauki-lautaselle-web2

Kokkimaajoukkueen perunalettu ja savuhaukitartar

06.03.2019 | VinkkiLasiin

Suomen kokkimaajoukkueen viiniyhteistyökumppanina Uniq Drinks Finland haluaa jakaa kokkileijonien herkulliset reseptit Vinkki lasiin -yhteisön kanssa, viinisuosituksia tietenkään unohtamatta. Ensimmäisenä vuorossa on perunalettu ja savuhaukitartar tillimajoneesilla. Perunalettu (neljälle) 5 dl  täysmaitoa 25 g hiivaa 2 1/2 dl tattarijauhoja 1 1/4 dl vehnäjauhoja 3 kpl keltuaisia 200 g kermaviiliä 1/2tl suolaa 3 valkuaista 60 g raastettua perunaa […]

Louisa Rose – Yalumba pääviinintekijä

Yalumban pääviinintekijä Louisa Rose: “Opimme koko ajan lisää”

05.03.2019 | Ajankohtaista

Vuodesta 1992 Yalumban viinitarhalla Barossan laaksossa työskennellyt Louisa Rose kuuluu maailman viinintekijöiden eliittiin.  Hän vaalii Yalumban lähes 40 vuotta sitten perustettuja Viognier-viljelmiä, joiden rypäleistä syntyy useita erilaisia Viognier-viinejä sekä kiehtovia Shiraz’n ja Viognierin yhdistelmiä. Yalumbaa pidetään uuden maailman viognierin luojana ja Louisa Rosea pioneerina Shiraz- ja Viognier-rypäleiden yhdistämisessä. Hän nauttii suurta arvostusta niin kotimaassaan kuin ulkomailla. […]

PUPA

Vibrant Forest Brewery Uniq Drinksin edustukseen

24.02.2019 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Vuonna 2011 oluenvalmistuksen aloittanut Vibrant Forest on pieni ja moderni panimo, joka  sijaitsee Etelä-Englannin Lymingtonissa, Portsmouthin ja Bournemouthin puolivälissä, 28 kilometriä Southamptonista lounaaseen. Panimon missiona on panna nykyaikaisia oluita, jotka raketin lailla ampuvat makunystyrät kohti uusia tutkimusmatkoja ja seikkailuja. Vibrant Forestin tarina alkoi vuonna 2011 oluenpanija Kevin Robinsonin autotallissa 175 litran laitteistolla. Muutaman vuoden ajan Robinson […]

Veltins4

Valokeilassa: Veltins Pilsener

08.02.2019 | Ajankohtaista, Tapahtumat

Pilsener, pilsner tai pils on maailman suosituimman oluen vaalean lagerin kantaisä. Saksalaissyntyinen panimomestari Josef Groll valmisti sitä ensimmäisen kerran vuonna 1842 Plženin kaupungissa nykyisen Tšekin tasavallan länsiosassa. Pilsener on tyypillisesti kirkas noin 4–5 prosentin vahvuinen olut, jonka väri vaihtelee oljenkeltaisesta kullankeltaiseen. Pilsnerit ovat selkeästi humaloituja täysmallasoluita, ja nykyään niitä valmistetaan kaikkialla maailmassa. Pilsenerit, samoin kuin […]

Valmistus

Uniq Drinks Finland ja Suomen kokkimaajoukkue yhteistyöhön

24.01.2019 | Ajankohtaista

Uniq Drinks Finland ja Suomen kokkimaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuoden 2019 alusta. González Byass -tuotemerkin alla tapahtuva yhteistyö täydentää Kristian Vuojärven johtamien kokkileijonien ruoka-juomaosaamista. Suomen kokkimaajoukkue, Culinary Team of Finland, edustaa Suomea kansainvälisissä kokkikilpailuissa kuten neljän vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. Samalla he toimivat suomalaisen ruokakulttuurin suurlähettiläinä. Kokkileijonien suojelijana toimii Helsingin pormestari Jan Vapaavuori. – […]

web_Joulu18_yleiskuva

Jouluvinkki: Yalumba Old Bush Vine Grenache 2016

18.12.2018 | Ajankohtaista

Sydäntalvena nauti mehevän lämmittävää Yalumba Old Bush Vine Grenache 2016 -punaviiniä. Voit nauttia sitä sellaisenaan, maukkaiden joululeivonnaisten taikka jouluruokien kyytipoikana. Vuohenjuustotortut Valmista joulutorttutaikinaa Kypsytettyä valkohomepintaista vuohenjuustoa, kapea tanko Viikunahilloketta (paistonkestävää) Tomusokeria päälle Leivo tähtitorttujen sisään hilloketta, juustosiivu ja päälle lisää hilloketta. Sulje sakarat kiinni ja paina päälle pähkinä. Älä voitele torttua munalla. Ripottele vähän tomusokeria […]

Web-ShirazViognier

Yalumba Y Series Tasting

14.11.2018 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Pikkujoulut ovat vuoden iloisinta aikaa. Joulumielen lisäksi pikkujouluihin liittyy vapaamuotoisuus, rentous, hyvä seura ja lupa hurmioitua. Juhlan kruunaa pikkujoulutasting Yalumba Y Series loistoviinien kanssa.   Riesling 2017 ja maa-artisokkakeitto 500 g luomu maa-artisokkaa 1 pieni sipuli 20 g voita 1 dl vettä 1,5 dl Rieslingiä 1,5 dl kuohukermaa 2 rkl pehmeää rahkaa 0,5 tl jauhettua […]

Kaikkikolme

Trendikkäät olutcocktailit tulevat

08.11.2018 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Olutcocktailit eli beertailit synnyttävät uudenlaisia makuelämyksiä, jotka parhaimmillaan antavat asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä. Olut on mainio juomasekoitusten ainesosa ja pidentäjä. Uniq Drinks Finlandin beertailit voi tehdä yhtä lailla väkevään alkoholiin tai ilman sitä, jolloin oluen aromit saavat sekoituksessa suuremman roolin. Son of a Punchin baarimestarit laativat täsmäohjeet London Pridelle, Ayinger Bräuweisselle ja Belhaven Twisted Thistle IPA:lle. […]

web_Porterhouse_plo

Porterhouse Oyster Stout ja ostereita

29.10.2018 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Porterhousin Oyster Stoutin raaka-aineena on käytetty osteria. Stoutin maku on pehmeän samettinen, tasapainoinen ja suuta mukavasti myötäilevä, oikea herkku! Kylmenevien vesien myötä talvisesongin merenelävät osterit ovat parhaimmillaan.  Ostereita voi nauttia sellaisenaan, sitruunamehutipan taikka erilaisten makukastikkeiden kanssa. Yhdysvaltojen itärannikolla ostereita syödään tuoreella piparjuurella maustetun tomaattikastikkeen kera. Käytä kastikkeeseen paseerattua tomaattimurskaa. Mausta se piparjuuren lisäksi hivenellä suolaa, […]

olutexpo-banneri

Tervetuloa OlutExpoon!

25.10.2018 | Ajankohtaista, Tapahtumat, VinkkiLasiin

Uniq Drinks Finland ja Vinkki lasiin esittelevät huikean kattauksen uutuuksia ja todellisia harvinaisuuksia OlutExpossa perjantaista sunnuntaihin 26.–28.10.2018. Paikalla on panimoiden edustajia Kaliforniasta (Firestone Walker), Irlannista (Porterhouse) ja Virosta (Pühaste) kertomassa omista tuotteistaan ja vetämässä Masterclass-tastingeja. TÄNÄ VUONNA OlutExpo järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla jo kuudetta kertaa. Monet kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat perinteisesti saaneet ensi-iltansa OlutExpossa, niin […]

Vinkki-Morande-plo-web

Morandé Gran Reserva Carmenere ja BBQ-grillikyljykset

19.09.2018 | Ajankohtaista, VinkkiLasiin

Viña Morandé on vuonna 1996 perustettu moderni viinintuottaja Chilestä. Yhtiön perustajalla Pablo Morandélla on 25 vuoden kokemus viinintuottajana. Viña Morandélla on viinitiloja Maipon laaksossa, Casablancan laaksossa ja Mendozan alueella Argentinassa. Viña Morandé on Chilen ainoa viinintuottaja, jolla on toimintaa Andien molemmin puolin. Morandé Gran Reserva Carmenere on erittäin täyteläinen, mehevä ja hilloinen viini. Sen tuoksussa […]

1239

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.