Antonio Flores: IWC World’s Best Fortified winemaker

08.08.2016

Antonio_Flores_2

Antonio Flores

Gonzalez Byassin sherry-talon pääviinintekijä Antonio Floresille on myönnetty vuoden viinintekijä (väkevöidyt viinit) palkinto kansainvälisessä International Wine Challenge-kilpailussa (IWC). Samassa kilpailussa hänen Amontillado Cuatro Palmas-sherry valittiin parhaaksi sherryksi 2016.

Intohimo, omistautuminen ja ammattitaito ovat ominaisuuksia, joilla luonnehditaan Antonio Floresia, miestä joka on juuri valittu vuoden 2016 väkevöityjen viinien tekijäksi Lontoossa International Wine Challengessa. Tämä hyvin tunnettu, Gonzalez Byassin viinintekijä, on nyt voittanut tämän arvostetun palkinnon kahdesti.

Antonio Flores on tehnyt suunnattomasti töitä elvyttääkseen uuteen loistoon hienot ja harvinaiset historialliset viinit kuten Fino Las Palmas-collection ja Tio Pepe Fino en Raman. Lisäksi erinomaisen laadukkaat Gonzalez Byassin kellareissa kypsytetyt vuosikertasherryt ovat jääneet pysyvästi tuomariston mieliin, joista ei vähäisimpänä viimeisin palkittu Cuatro Palmas Very Old Amontillado, joka voitti samaisessa kilpailussa omassa sarjassaan kultaa.Amontillado Cuatro Palmas

Antonio Floresia pidetään laajalti #SherryRevolution trendin luojana, joka on nostanut sherryn arvostusta maailmanlaajuisesti.

Antonio Flores on syntynyt ja kasvanut Gonzalez Byassin viinitilalla, hänen isänsä oli Antonion edeltäjä osastonjohtaja, joka vietti elämänsä omistautuen sherryjen valmistukseen.

UDF Sherry valikoiman löydät tästä!

 

 

Avainsanat: Antonio Flores, Gonzalez Byass, IWC, sherry

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.