Koe La Trappe -tasting kotisohvalla

30.03.2020

La Trappe järjestää virtuaalitastingin trappistien ystäville lauantaina 4. huhtikuuta. Tastingin vetää La Trappen Export Manager Funs Pubben ja häntä avustaa Beer Ambassador Rick Kempen.

Tastingissa maistellaan neljä La Trappe -klassikkoa: Blond, Dubbel, Tripel ja Quadrupel

Koska koronapandemian takia lähes koko Eurooppa on poikkeustilassa, ravintoloita on suljettu ja ihmisten väliset kontaktit ovat siirtyneet verkkoon, La Trappe järjestää kaikille avoimen oluttastingin Facebook-livessä Lauantaina 4. huhtikuuta klo 20.

Tasting pidetään englanniksi ja livestriimataan Alankomaista Café d’n Borrel -ravintolasta. Café d’n Borrel sijaitsee lähellä Onze Lieve Vrouwe van Koningshoevenin (La Trappe) luostaria.

Bierbrouwerij de Koningshoevenin historia ulottuu vuoteen 1884. Vuosien mittaan on tapahtunut paljon, panimoa on uudistettu ja modernisoitu, mutta edelleen oluet tehdään luostarin seinien sisällä. Tällöin oluita voi kutsua trappisteiksi, sillä ainoastaan trappistimunkkiluostareilla on oikeus valmistaa niitä. Luostari noudattaa Pyhän Benediktuksen ohjetta ansaita työllä elantonsa.

Live-tastingissa on maisteltavana neljä La Trappen olutta: Blond, Dubbel, Tripel ja Quadrupel. Näistä kolme viimeisintä on saatavilla Alkoista kautta maan. Kannattaa kuitenkin tarkastaa verkosta oluiden myymäläsaatavuus ja tarvittaessa tilata ne omaan lähimyymälään verkkokaupan kautta.

Tastingissa pääsemme tutustumaan myös luostariin ja panimon tiloihin.

Tastingin kulku

Alkesittelyiden jälkeen katsotaan lyhyt La Trappe -elokuva, joka tutustuttaa osallistujat luostarin elämään ja panimon arkeen.

Elokuvan jälkeen Pubben ja Kempen esittelevät oluet. Miehet lupaavat myös paljastaa osallistujille mielenkiintoista sisäpiirin tietoa panimosta ja kertoa mukaansatempaavia tarinoita.

Tasting on interaktiivinen. Osallistujat voivat kirjoittaa kysymyksiä kommenttikentän kautta ja jokainen kysymys huomioidaan. Ei muuta kuin rohkeasti mukaan vaan!

Tastingin vetävät Export Manager Funs Pubben ja Beer Ambassador Rick Kempen.

Näin osallistut tastingiin

  1. Käy ostamassa oluet Alkosta (La Tappe Dubbel, Tripel ja Quadrupel). Trappisteille hyvä lasi on joko trappistimalja tai tilava viinilasi.
  2. Tykkää Café d’n Borrelin facebook-sivusta https://www.facebook.com/dnborrel/
  3. Osallistu tastingiin lauantaina 4.4. klo 20.
  4. Mikäli et ehdi osallistumaan eurooppalaisille suunnattuun tastingiin, samana päivänä järjestetään Pohjois-Amerikan tasting klo 13 Suomen aikaan ja Aasian tasting klo 01 sunnuntaita vasten yöllä.

La Trappen oluet ovat hyvin rehellisiä makumaailmaltaan. Niitä maistaessasi voit aistia munkkien olemassaolon ytimen, hiljaisuuden.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Aleksis Kiven Katu 52-54 | FI- 00510 HELSINKI
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.