Artis Merlot 0 %

Cordier Wines, Ranska

Rypälelajikkeet
Merlot
Alkoholipitoisuus
0,0 %
Happopitoisuus
4,4 g/l
Sokeripitoisuus
4,4 g/l
UDF tuotenro

795377 (75 cl)

Luonnehdinta

Rubiininpunainen viini, jonka runsaan aromikkaassa tuoksussa voi havaita tummaa hedelmäisyyttä ja marjaisuutta sekä taustalta nousevaa paahtoleipää. Makea, tasapainoinen ja tummahedelmäinen maku, aavistus puumaisuutta ja hienostuneet tanniinit.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

12–14 ⁰C

Ruokasuositus

  • Grilliruoka
  • Nauta
  • Pataruoka

Tuottaja

Cordier Winesin portfolioon kuuluu 17 eri viinibrändiä. Yritys korostaa kaikessa toiminnasaan kestävää viininviljelyä ja laatuketjun pitävyyttä. Cordial Winesilla on lähes 32 000 hehtaaria viinitarhoja ja sen palveluksessa on suoraan tai välillisesti yli 6 000 henkilöä.

Artis-sarja on todellinen taidonnayte alkoholittomien viinien valmistuksesta. Sen kohderyhmää ovat ihmiset, jotka haluavat nauttia viinistä ja sen aromeista kevyesti ilman alkoholia. Artis-sarjan takana on yli neljännesvuosisadan taitotieto erilaisista alkoholin poistamisprosesseista. Artis-viineistä alkoholi poistetaan niin sanotulla hyrrähaihduttimella eli Spinning Cone Column (SCC) -tekniikalla. Näin eri ainesosat pystytään erottelemaan tislaamalla viiniä tavallista kylmemmässä lämpötilassa, jolloin viinille makua antavat partikkelit eivät vaurioitu.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.