Azores Branco Vulcanico

The Acores Wine Company, I.G. Acores, Portugali

Alkoholipitoisuus
12,5 %
UDF tuotenro

9658238 (75 cl)

Luonnehdinta

Vaalean oljenkeltainen viini, jonka tuoksussa passionhedelmää, persikkaa, ananasta ja trooppisia hedelmiä. Maku hedelmäinen, suolainen ja upean mineraalinen, sopivan hapokas.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8–10 ⁰C

Ruokasuositus

  • Äyriäiset
  • Pasta
  • Rasvainen kala
  • Salaatit ja kasvisruoka

Muuta

Köynnökset sinnittelevät keskellä Atlantin tuulia karun vulkaanisessa maaperässä. Kaikki rypäleet poimitaan käsin 40 kg:n koreihin ja puristetaan 24 tunnin sisällä sadonkorjuusta. Alkoholikäyminen tapahtuu pienissä kyljellään makaavissa 600–1000 litran terästankeissa.

Tuottaja

The Azores Wine Company aloitti toimintansa huhtikuun 3. päivänä vuonna 2014. Sen taustalla ovat tunnetut portugalilaiset viinintekijät Antonio Macanita (Fita Preta Wines) ja Paulo Machado (Insula Vinus) sekä Filipe Rocha, matkailu- ja ravintola-alalla meritoitunut viininystävä.

Miehet tunsivat toisensa jo entuudestaan ja heillä kaikilla oli kiinteitä yhteyksiä Azoreille. Jokainen heistä oli myös omalla sarallaan perehtynyt etenkin Picon saaren viinikulttuuriin. Ystävyys ja sama päämäärä loivat edellytykset yhteisen yrityksen perustamiseen.

The Azores Wine Companyn julkilausuttu missio on “tuoda maailma Azoreille ja viedä Azorit maailmalle”. Yrityksen filosofiana on antaa viinin alkuperän maistua. Picon saaren vulkaaninen maa ja suolainen meri sekä saariston omaperäinen luonne ja vieraanvaraisuus on mahdollista maistaa lasillisessa viiniä.

Azorien viiniyhtiöprojekti on myös kunnianosoitus Picon historialle ja sankareille, jotka muokkasivat karua maisemaa viinitarhoiksi ja rakensivat tuhansia kivimuureja niiden suojaksi tehden mahdottomasta mahdollisen.

The Azores Wine Company valmistaa ainutlaatuisia ja puhtaita viinejä, jotka kuvastavat saaren identiteettiä. Viinit ovat raikkaita mutta haastavia ja hieman suolaisia – aivan kuten elämänkin pitäisi olla.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.