Bonne Nouvelle Sparkling Alkoholiton

Uccoar, Languedoc, Ranska

Alkoholipitoisuus
0,5%
Sokeripitoisuus
30-40 g/l
UDF tuotenro

9516161 (75 cl)

Luonnehdinta

Ihanasti helmeilevä, elegantti ja hienostunut alkoholiton kuohuviini Ranskasta.

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Äyriäiset
  • Nautiskelujuoma

Muuta

Ranskalainen Uccoar on vastannut Bonne Nouvellen alkoholittomien viinien tuottamisesta yli 20 vuoden ajan. Viinipohjaisten juomien perhe on syntynyt yhteistyössä National Institut for Agronomic Research–tutkimuslaitoksen kanssa. Tavoitteena on ollut välttää alkoholin haitat ja saada aikaan juomaperhe, josta löytää viinin eri tilanteisiin ja kaikille juojille.

Kellarikäymisen jälkeen alkoholin annetaan haihtua viinistä kunnes sitä on jäljellä noin 0,2 prosenttia. Pieni määrä alkoholia auttaa säilyttämään pääosan alkuperäisistä aromeista, kun viinipohja yhdistetään rypälemehuun ja sokeriin. Sokerilisäyksestä huolimatta alkoholittomien viinien kaloripitoisuus jää neljäs- tai viidesosaan viinien kaloreista.

Kuohuva Bonne Nouvelle Sparkling tuoksuu kukkaiselta ja hedelmäiseltä. Maku on yhtä aikaa raikas ja täyteläinen. Valmistaja suosittelee alkoholitonta kuohuvaa aperitiiviksi tai jälkiruokien seuraan.

 

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →