Casa Silva Chardonnay Semillon

Vina Casa Silva, Colchagua Valley, Chile

Rypälelajikkeet
Chardonnay 85 %, Semillon 15 %
Alkoholipitoisuus
13,5 %
UDF tuotenro

9523089 (75 cl)

Luonnehdinta

Väri viinissä on vaaleankeltainen. Tuoksu raikas ja hedelmäinen, joista nousee esiin kypsää mangoa. Maku miellyttävän hapokas, tasapainottuen kermaisen hedelmäiseksi loppua kohden.

Alue

Colchaqua Valley sijaitsee 180 kilometriä Santiagosta etelään. Colhaqua on Rapel-laakson eteläisin ala-alue.

Tuottaja

Viña Casa Silvassa viljellään viiniä jo viidennessä polvessa. Colchagua Valleyssä sijaitsevan viinitilan perusti ranskalainen viinipioneeri Emilio Bouchon vuonna 1892. Nyt hänen perintöään jatkaa Mario Silva perheineen. Yritys tuottaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä viinejä historiallisista ja terveistä viiniköynnöksistä. Monet miltei satavuotiaat viiniköynnökset on tuotu Bordeaux’sta ennen Phylloxera-taudin puhkeamista.

Yhtenäistä Casa Silvan viineille on hyvin korkea laatu, runsas väri ja loistava rakenne. Kaikissa viineissä on havaittavissa luonnollista makeutta ja ainutlaatuisen pehmeitä tanniineja sekä loistava tasapaino. Tämän lisäksi punaviineissä on havaittavissa hentoa yrttisyyttä maun tukena.

Palkinnot ja lisätiedot

Mosta awarded Chilean producer of the 21st century!

Perheyritys on voittanut useasti ”Paras Carmenère” –palkinnon sekä napanuttu ”Paras eteläamerikkalainen tuottaja” –palkinnon vuonna 2000 International Wine & Spirits -kilpailussa.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.