Casa Silva Reserva Carmenere

Vina Casa Silva, Colchagua Valley, Chile Vegaani

Rypälelajikkeet
Carmenere 100 %
Alkoholipitoisuus
13,50 %
UDF tuotenro

9523094 (75 cl)

Alkon tuotenro

454717 (75)

Luonnehdinta

Väri viinissä on syvän rubiininpunainen. Intensiivinen tuoksu jossa vihreää paprikaa, tummia kypsiä kirsikoita, viikunaa ja suklaata. Aavistus tammea. Suutuntuma elegantti,  tasapainoinen ja intensiivinen. Tanniinit ovat kypsät ja pehmeät. Viini viipyilee pitkään.

Ruokasuositus

  • Grilliruoka
  • Itämainen ruoka
  • Juustot
  • Pataruoka

Muuta

Vuonna 1994 Carmenère rypäleen huomattiin kasvavan Chilessä. Jotkut viininviljelijät näkivät rypäleessä suurta potentiaalia ja ryhtyivät pullottamaan viiniä erikseen. Carmenèrestä on sen jälkeen tullut Chilen ”oma” rypäle ja siitä tehdyt viinit ovat saavuttaneet suuren suosion ainutlaatuisen makunsa takia. Vuonna 2001 chileläinen enologijärjestö maistatti ensimmäisen kerran Carmenèresta tehtyjä viinejä ja tällöin Casa Silvan Carmenère valittiin Carmenère-viinien edelläkävijäksi.

Tuottaja

Viña Casa Silvassa viljellään viiniä jo viidennessä polvessa. Colchagua Valleyssä sijaitsevan viinitilan perusti ranskalainen viinipioneeri Emilio Bouchon vuonna 1892. Nyt hänen perintöään jatkaa Mario Silva perheineen. Yritys tuottaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä viinejä historiallisista ja terveistä viiniköynnöksistä. Monet miltei satavuotiaat viiniköynnökset on tuotu Bordeaux’sta ennen Phylloxera-taudin puhkeamista.

Yhtenäistä Casa Silvan viineille on hyvin korkea laatu, runsas väri ja loistava rakenne. Kaikissa viineissä on havaittavissa luonnollista makeutta ja ainutlaatuisen pehmeitä tanniineja sekä loistava tasapaino. Tämän lisäksi punaviineissä on havaittavissa hentoa yrttisyyttä maun tukena.

Palkinnot ja lisätiedot

Mosta awarded Chilean producer of the 21st century!

Perheyritys on voittanut useasti ”Paras Carmenère” –palkinnon sekä napannut ”Paras eteläamerikkalainen tuottaja” –palkinnon vuonna 2000 International Wine & Spirits -kilpailussa.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.