Casa Silva Reserva Pinot Noir

Vina Casa Silva, Colchagua Valley, Chile

Rypälelajikkeet
Pinot Noir 100 %
Alkoholipitoisuus
13,0 %
UDF tuotenro

9515921 (75 cl)

Luonnehdinta

Viinissä heleän punainen väri jossa sinertäviä vivahteita. Tuoksussa päällimmäisenä ahomansikoita ja punaisia marjoja. Maku tasapainoinen, antaen miellyttävän ensi kosketuksen punaisten marjojen hapoilla, tasoittuen miellyttävän pehmeäksi ja tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Muuta

70 % viinistä on kypsynyt ranskalaisessa tammessa neljän kuukauden ajan.

Alue

Colhaqua Valley sijaitsee 180km Santiagosta etelään. Colhaqua on Rapel-laakson eteläisin ala-alue.

Tuottaja

Viña Casa Silvassa viljellään viiniä jo viidennessä polvessa. Colchagua Valleyssä sijaitsevan viinitilan perusti ranskalainen viinipioneeri Emilio Bouchon vuonna 1892. Nyt hänen perintöään jatkaa Mario Silva perheineen. Yritys tuottaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä viinejä historiallisista ja terveistä viiniköynnöksistä. Monet miltei satavuotiaat viiniköynnökset on tuotu Bordeaux’sta ennen Phylloxera-taudin puhkeamista.

Yhtenäistä Casa Silvan viineille on hyvin korkea laatu, runsas väri ja loistava rakenne. Kaikissa viineissä on havaittavissa luonnollista makeutta ja ainutlaatuisen pehmeitä tanniineja sekä loistava tasapaino. Tämän lisäksi punaviineissä on havaittavissa hentoa yrttisyyttä maun tukena.

Palkinnot ja lisätiedot

Mosta awarded Chilean producer of the 21st century!

Perheyritys on voittanut useasti ”Paras Carmenère” –palkinnon sekä napanuttu ”Paras eteläamerikkalainen tuottaja” –palkinnon vuonna 2000 International Wine & Spirits -kilpailussa.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.