Clencadam 17 Years Triple Cask Portwood Finish Single Malt

Angus Dundee, Highland, Skotlanti

Alkoholipitoisuus
46 %

Luonnehdinta

Vaalean kuparinen ruusunpunaiseen vivahtava väri. Tuoksussa kermatoffeeta ja luumumaista makeutta, pehmeää vaniljaa ja maltaisuutta. Alun muheva maltainen makeus vaihtuu toffeen ja vaniljan duettoon sekä tuoreiden ja kuivattujen luumujen tanssiin, taustalla välkähtelee kesäistä hedelmäisyyttä. Viimeistelyssä käytetyyn portviinitynnyrin aromit jäävät hyväilemään suuta viskin mausteisessa jälkimaussa.

Ruokasuositus

  • Makea jälkiruoka
  • Nautiskelujuoma

Muuta

17-vuotta kypsytetty Glencadam Highland Triple Cask Portwood Finish -mallasviski on hieno esimerkki vuosisatojen mittaisista perinteistä ja käsityötaidosta. Tuloksena on puhdas, kauniin tasapainoinen ja hienostunut single malt -viski.

Tuottaja

Glencadamin tislaamo perustettiin vuonna 1825. Sittemmin, huolimatta useista omistajanvaihdoksista, tislaamo pysyi yksityisessä omistuksessa aina vuoteen 1954 saakka, jolloin se myytiin Hiram Walkerille ja myöhemmin osaksi Allied Distillersia. Kun tislaamo jouduttiin erinäisten käänteiden jälkeen sulkemaan vuonna 2000, sen tulevaisuus näytti epävarmalta. Vuonna 2003 Glencadam kuitenkin palasi yksityisomistukseen, kun sen omistajaksi tuli itsenäinen perheyhtiö Angus Dundee. Glencadam pullottaa kaikki viskinsä ilman väriaineita tai kylmäsuodattamista.

Palkinnot ja lisätiedot

  • Scotch Whisky Masters 2015, Master (korkein mahdollinen palkinto)

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.