Colección Cabernet Sauvignon

Viña Casa Silva , Colchagua Valley,

Rypälelajikkeet
Cabernet Sauvignon 100 %
Alkoholipitoisuus
14,0 %
UDF tuotenro

9523091 (75 cl)

Luonnehdinta

Väri syvän rubiininpunainen. Tuoksu intensiivinen – marjoja, luumua, kirsikkaa, tammea ja suklaata. Maku keskitäyteläinen, miellyttävän elegantti ja tasapainoinen. Pehmeät ja kypsät tanniinit sekä pitkä jälkimaku.

Ruokasuositus

Muuta

25 % viinistä on kypsynyt ranskalaisessa tammessa 6 kuukauden ajan. Viiniköynnökset ovat aikoinaan tuotu Bordeaux’n St. Emilionista ennen viinikirvaa.

Tuottaja

Viña Casa Silvassa viljellään viiniä jo viidennessä polvessa. Colchagua Valleyssä sijaitsevan viinitilan perusti ranskalainen viinipioneeri Emilio Bouchon vuonna 1892. Nyt hänen perintöään jatkaa Mario Silva perheineen. Yritys tuottaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä viinejä historiallisista ja terveistä viiniköynnöksistä. Monet miltei satavuotiaat viiniköynnökset on tuotu Bordeaux’sta ennen Phylloxera-taudin puhkeamista.

Yhtenäistä Casa Silvan viineille on hyvin korkea laatu, runsas väri ja loistava rakenne. Kaikissa viineissä on havaittavissa luonnollista makeutta ja ainutlaatuisen pehmeitä tanniineja sekä loistava tasapaino. Tämän lisäksi punaviineissä on havaittavissa hentoa yrttisyyttä maun tukena.

Palkinnot ja lisätiedot

Viña Casa Silva on Chilen kansainvälisesti palkituin viinintuottaja tällä vuosituhannella. Se on napannut peräti 20 prosenttia kultamitaleista. Perheyritys on voittanut useasti ”Paras Carmenère” –palkinnon sekä saavuttanut ”Paras eteläamerikkalainen tuottaja” –palkinnon vuonna 2000 International Wine & Spirits -kilpailussa.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.