Cornish Orchards Alcoholic Ginger Beer

Cornish Orchards, Cornwall, Englanti Vegaani

Alkoholipitoisuus
4 %
Oluttyyppi
Inkivääriolut
UDF tuotenro

9657681 (33 cl)

Luonnehdinta

Kepeä ja kupliva inkivääri olut, jonka maku on hyvin tasapainoinen, hienovarainen, mutta silti aromaattisen inkiväärinen.

Tarjoile hyvin viilennettynä jäillä ja sitruunalla. Kokeile myös juomasekoituksissa!

Tarjoilulämpötila ja -lasi

Tarjoile hyvin viilennettynä

Ruokasuositus

  • Nautiskelujuoma
  • Seurustelujuoma

Tuottaja

Cornish Orchards sijaitsee Cornwallissa, Etelä-Englannissa. Panimon on perustanut Andy Atkinson vuonna 1992, tilan juuret tosin ulottuvat kauemmaksi historiaan aina 1600-luvulle asti.

Toiminta sai alkunsa Cornwallin valtuuston toiveesta elvyttää alueen omenatarhat ja pelastaa alueelle tärkeä elinkeino. Tämän innoittamana Andy istutti alueelle kolme omenatarhaa, joilla toivoi houkuttelevansa alueelle lintuja ja villieläimiä. Pian Andylla oli suurin valikoima Cornishin omenalajikkeita koko maassa.

Lajien suuresta määrästä innostuneena Andy sekoitteli eri omenalajikkeita ja valmisti mehuja, joista tuli valtaisan suosittuja. Tästä rohkaistuneena hän aloitti siiderien valmistamisen ja loppu onkin onnellista historiaa..

Tänä päivänä 30 paikallista ihmistä työllistävä yritys on “Safe and Local Supplier”-akkreditoitu toimija,  jonka työntekijät ovat omistautuneita ja intohimoisia työlleen, tämä näkyy laadukkaana lopputuotteena, joka voittaa vuosi vuoden jälkeen palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.