Ecusson Bio Brut Cidre 33cl

Eclor Boissons, Ecusson, Normandia, Ranska Luomu

Alkoholipitoisuus
5,0%
UDF tuotenro

9658179 (33cl)

Luonnehdinta

Ecussonin kuiva luomusiideri on valmistettu ranskalaisilla luomutarhoilla kasvaneista siideriomenoista. Omenat valitaan tarkoin, ja tuotanto seuraa luomuviljelmien vaatimia tarkkoja säädöksiä. Tämän siiderin korkea laatu ja aito maku on tulosta tästä tarkasta valmistusmenetelmästä. Siideri on virkistävä, täyteläinen ja hyvin maukas. Se sopii mainiosti grillatun kanan ja kalaruokien seuraan. Nautitaan hyvin viilennettynä.

Ruokasuositus

  • Kana ja kalkkuna
  • Maljakuohuviini
  • Porsas
  • Rasvainen kala
  • Salaatit ja kasvisruoka

Muuta

Aito pohjoisranskalainen siideri saadaan valikoimalla huolellisesti eri omenalajikkeet, joista siideriin saadaan haluttu makeus, kirpeys ja hapokkuus. Omenien keräämisen jälkeen ne murskataan ja laitetaan puristimeen. Näin saadaan omenamehu. Kellarimestarin huolellisessa valvonnassa tapahtuu mehun luonnollinen käyminen, jonka jälkeen siideri on valmista pullotettavaksi. Käymisprosessi määrittää siiderin tyylin: se voi olla kuiva, makea tai perinteinen.

Tuottaja

Cidreries du Calvados on perustettu vuonna 1919. Vuonna 1992 mukaan tuli La Fermièren siideritalo, ja näistä kahdesta yhtiöstä muodostettiin CCLF-siideriyhtiö. CCLF on Ranskan suurin yksityinen siiderin valmistaja ja markkinaosuudeltaan toiseksi suurin. Siiderien valmistukseen käytetään vuosittain 60 000 tonnia omenoita. Yhtiön vuosituotanto on noin 40 miljoonaa pulloa. Siiderien valmistukseen Calvadosin alueella käytetään yli sataa omenalajiketta erilaisten siiderien valmistukseen. CCLF sijaitsee Livarot’n kaupungissa Normandiassa. Tarkoin valitut hedelmät sekä isältä pojalle peritty siiderivalmistuksen taito on näiden korkealuokkaisten siiderien salaisuus. Yritys tunnetaan tänä päivänä nimellä Maison Ecusson.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.