Fiskarsin Metsän Henki Kuusenkerkkä-Ale

Fiskarsin Panimo, Fiskars, Suomi

Alkoholipitoisuus
4.5 %
Katkeroaineet
18 EBU
Kantavierre
9,8 Plato
Oluttyyppi
Bitter
UDF tuotenro

9658202 (33 cl)

Alkon tuotenro

701474 (22 cl)

Luonnehdinta

Meripihkanruskea, pehmeän maltainen ja miedosti humaloitu olut, jossa mukana kuusenkerkän tuomaa vienoa pihkamaista makeutta. Gluteeniton.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

6–8 ⁰C

Ruokasuositus

  • Kana ja kalkkuna
  • Makkararuoka
  • Pataruoka
  • Riista
  • Seurustelujuoma

Muuta

Metsän Henki on Fiskarsin Panimon lippulaivaolut ja käyntikortti. Suomessa on perinteisesti käytetty katajaa oluissa ja sahdissa, joten vanhaan olutperinteeseen nojaten Fiskarsin panimomestari on valinnut mausteeksi miedomman makuisen kuusenkerkän.

Tuottaja

Fiskarsin Panimo on perustettu vuonna 2011 ja sen ensimmäinen olut tuli markkinoille kesällä 2012. Aluksi oluita pantiin Mäntsälässä Rekolan Panimon nimellä, kunnes vuonna 2014 panimo muutti Fiskarsin ruukin vanhaan veitsitehtaaseen saaden nimekseen Fiskarsin Panimo.

Fiskarsin puhdas luonto toimii oluentekijöiden innoittajana sekä uusien raaka-aineiden ehtymättömänä lähteenä, josta voidaan voidaan ammentaa loputtomasti eri makuja. Humala-iloittelun asemesta Fiskarsin Panimo hakee makumaailmansa monipuolisista mallaspohjista, erilaisten hiivojen ominaisuuksista sekä taidokkaasta maustamisesta. Tähän mennessä oluita on maustettu muun muassa kuusenkerkällä, siankärsämöllä, pakuriteellä, apilalla, pujolla, mesiangervolla ja kanervalla. Pääpanijana toimii Englannista Suomeen muuttanut cask ale -virtuoosi Simon McCabe.

Fiskarsin Panimon filosofiaan kuuluu, että oluet ovat luonnollisista raaka-aineista valmistettuja eläviä oluita. Niitä ei ole suodateta tai pastöroida, vaan ne on pullotetaan juuri sellaisena kuin ne luonnostaan ovat. Panimon yhteydessä toimii oma myymälä ja ravintola.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.