Fiskarsin Paavin Polku

Fiskarsin Panimo, Fiskars, Suomi

Alkoholipitoisuus
9,0 %
Katkeroaineet
37 EBU
Kantavierre
19,7 Plato
Oluttyyppi
Tripel
UDF tuotenro

9658208 (0,33 l)

Alkon tuotenro

708934 (0,33 l)

Luonnehdinta

Vaalean meripihkan värinen vahva, belgityylinen ale (tripel). Ronskit belgialaisen hiivan tuottamat aromit ovat tulvillaan hedelmäisyyttä, tuoksusta löytyy mm. aprikoosia. Alkoholi lämmittää maun ollessa silti raikas, kevyen mausteinen ja juotavuus kohdallaan.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8–10 ⁰C, maljamainen olutlasi tai tulppaaninmallinen jalallinen lasi

Ruokasuositus

  • Jälkiruoka
  • Juustot
  • Makkararuoka
  • Porsas

Muuta

Erinomainen olut myös ruuan kanssa nautittavaksi. Sopii hyvin esimerkiksi mausteisten makkaroiden, ruusu-, -parsa- ja muiden kaaliruokien sekä juustojen kanssa. Kokeile myös makeiden hedelmäisten jälkiruokien kera.

Tuottaja

Fiskarsin Panimo on perustettu vuonna 2011 ja sen ensimmäinen olut tuli markkinoille kesällä 2012. Aluksi oluita pantiin Mäntsälässä Rekolan Panimon nimellä, kunnes vuonna 2014 panimo muutti Fiskarsin ruukin vanhaan veitsitehtaaseen saaden nimekseen Fiskarsin Panimo.

Fiskarsin puhdas luonto toimii oluentekijöiden innoittajana sekä uusien raaka-aineiden ehtymättömänä lähteenä, josta voidaan voidaan ammentaa loputtomasti eri makuja. Humala-iloittelun asemesta Fiskarsin Panimo hakee makumaailmansa monipuolisista mallaspohjista, erilaisten hiivojen ominaisuuksista sekä taidokkaasta maustamisesta. Tähän mennessä oluita on maustettu muun muassa kuusenkerkällä, siankärsämöllä, pakuriteellä, apilalla, pujolla, mesiangervolla ja kanervalla. Pääpanijana toimii Englannista Suomeen muuttanut cask ale -virtuoosi Simon McCabe.

Fiskarsin Panimon filosofiaan kuuluu, että oluet ovat luonnollisista raaka-aineista valmistettuja eläviä oluita. Niitä ei ole suodateta tai pastöroida, vaan ne on pullotetaan juuri sellaisena kuin ne luonnostaan ovat. Panimon yhteydessä toimii oma myymälä ja ravintola.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.