Fiskarsin Will O’ Wisp Wild Berry Sour

Fiskarsin Panimo, Fiskars, Suomi Vegaani

Alkoholipitoisuus
5,2 %
Kantavierre
10,6 Plato
Oluttyyppi
Sour Ale
UDF tuotenro

9658204 (33 cl)

Alkon tuotenro

959218 (33 cl)

Luonnehdinta

Raikas, samea, ja kirpsakka ruusunmarjalla, tyrnillä, vadelmalla ja karpalolla kevyesti maustettu vaalea keskitäyteläinen hapanolut.

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Äyriäiset
  • Itämainen ruoka
  • Salaatit ja kasvisruoka

Muuta

Will O’ Wisp Wild Berry Sour kuuluu Fiskarsin Panimon maalaishenkisten oluiden Farmhouse-sarjaan. Uusien oluiden reseptien takaa löytyy panimon pääpanija Simon McCabe, joka Lontoosta Suomeen muutettuaan innostui puhtaasta luonnostamme ja sen läheisyydestä. ​Farmhouse-tyylin alle sopivat niin saisonit, rustiikkiset alet, happamat sourit, biere de gardet, brettat kuin myös villiyrteillä ja marjoilla maustetut oluet.

Oluen valmistuksessa ei ole oiottu kattilahapattamalla, vaan mäskin sekaan on sekoitettu paikallista luomuviljaa Mörbygårdista ja hapatettu koko mäski näin. Tällä menetelmällä olueen saadaan monitahoisempi hapan maku. Marjat tulevat esiin enemmän vivahteena, tämä ei siis ole juicy vaan ihan rehti hapanolut

Tuottaja

Fiskarsin Panimo on perustettu vuonna 2011 ja sen ensimmäinen olut tuli markkinoille kesällä 2012. Aluksi oluita pantiin Mäntsälässä Rekolan Panimon nimellä, kunnes vuonna 2014 panimo muutti Fiskarsin ruukin vanhaan veitsitehtaaseen saaden nimekseen Fiskarsin Panimo.

Fiskarsin puhdas luonto toimii oluentekijöiden innoittajana sekä uusien raaka-aineiden ehtymättömänä lähteenä, josta voidaan voidaan ammentaa loputtomasti eri makuja. Humala-iloittelun asemesta Fiskarsin Panimo hakee makumaailmansa monipuolisista mallaspohjista, erilaisten hiivojen ominaisuuksista sekä taidokkaasta maustamisesta. Tähän mennessä oluita on maustettu muun muassa kuusenkerkällä, siankärsämöllä, pakuriteellä, apilalla, pujolla, mesiangervolla ja kanervalla. Pääpanijana toimii Englannista Suomeen muuttanut cask ale -virtuoosi Simon McCabe.

Fiskarsin Panimon filosofiaan kuuluu, että oluet ovat luonnollisista raaka-aineista valmistettuja eläviä oluita. Niitä ei ole suodateta tai pastöroida, vaan ne on pullotetaan juuri sellaisena kuin ne luonnostaan ovat. Panimon yhteydessä toimii oma myymälä ja ravintola.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Aleksis Kiven Katu 52-54 | FI- 00510 HELSINKI
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.