Fogt Siefersheimer Scheurebe Trocken

Weingutt Fogt , Rheinhessen, Saksa

Rypälelajikkeet
Scheurebe 100%
Alkoholipitoisuus
12 %
Happopitoisuus
7,5 g/l
Sokeripitoisuus
4,9 g/l
UDF tuotenro

9513790 (75 cl)

Luonnehdinta

Scheurebe on herkullisen raikas ja kesäinen seurusteluviini. Tuoksussa tulee alkuun esille hyvin aromaattista mustaherukkaa ja greippiä, jonka jälkeen taustalta nousee esille mausteisuutta. Viinintekijän innostus, laaja kokemus ja ymmärrys Scheurebe-rypäleestä yhdistyvät tässä viinissä luoden harmonisen kokonaisuuden.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8-10C

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Pitsat ja pikkulämpimät
  • Salaatit ja kasvisruoka
  • Seurustelujuoma

Muuta

Sadonkorjuu määräytyy aistinvaraisen arvion perusteella, jotta rypäleet poimitaan juuri oikeaan aikaan. Rypäleiden puristamisen jälkeen niitä liotetaan 24 tuntia,  jotta saadaan mahdollisimman voimakas arominen viini. Nopea käymisprosessi varmistaa kristallinkirkkaan viinin.

Alue

Schlemenstückin pienessä kylässä josta tämä viini tulee on alle 1000 asukasta. Tarha kantaa kylän nimeä ja sijaitsee heti kylän välittömässä läheisyydessä. Päälajikkeena tarhalla on luonnollisesti Riesling mutta myös Silvaner, Spätburgunder ja Scheurebe kasvavat täällä. Verrattuna muihin alueisiin on Rheinhessen enemmän kukkulaista kuin jyrkkiä rinteitä.

Tila ei kuulu VDP järjestöön mutta noudattaa organisaaton luomaa neliportaista laatujärjestelmää jossa Gutsweinit edustavat perusviinejä, Orstwein tarjoilee jo selkeästi maaperälle ja kylälle tyypillisiä elementtejä ja Lageweinit ovat parhailta palstoilta

Tuottaja

Georg Fogtin viinitila sijatsee Rheinhessenissä, Bingenistä 15km etelään. Badenheimin alueella Georgin tarhat sijatsevat kolmen kylän arvostetuimmilla tarhoilla. Kokonaisviljely pinta-ala Fogtilla on 32 ha tuotannon kuitenkin ollen suhteellisen pientä rajoittuen 150 000 pulloon. Georg ja hänen vanhempansa pyörittävät tilaa neljän vakituisen työntekijän kanssa.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.