Fuller’s & Friends Galleon

Fuller, Smith & Turner, Englanti

Alkoholipitoisuus
4,8 %
Oluttyyppi
Lager (kuivahumaloitu)
UDF tuotenro

(33 cl)

Alkon tuotenro

916522 (33 cl)

Luonnehdinta

Vaalean kullankeltainen lager, jonka tuoksussa on aamukasteista raikkautta. Suutuntuma on raikas ja hedelmäinen. Runsaan kukkainen ja sitrushedelmäinen maku, jota sävyttää Loral-humalan tuomat kypsät tummat hedelmät. Rapsakka humalan puraisu johdattelee kevyen pähkinäiseen jälkimakuun.

Humalalajikkeet

Loral, Nelson Sauvin

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8–10 ⁰C, jalallinen lasi

Ruokasuositus

  • Äyriäiset
  • Grilliruoka
  • Kana ja kalkkuna
  • Salaatit ja kasvisruoka

Muuta

Fuller’s & Friends -tuoteperheessä vuonna 1845 perustettu Fuller’s on yhdistänyt voimansa tämän hetken tunnetuimpien pienpanimoiden kanssa tavoitteenaan tuottaa ainutlaatuisia olutelämyksiä, jossa molemmat kumppanit saavat tilaa loistaa.

Syksyllä 2017 julkistetun ensimmäisen vaiheen yhteistyöpanimoina olivat Cloudwater Brew Company, Fourpure Brewing Company, Hardknott Brewery, Marble Beers Limited, Moor Beer Company ja Thornbridge Brewery.

Syyskuussa 2018 julkistetussa toisessa vaiheessa yhteistyötä laajennetaan ulkomaille. Uudet panimokumppanit ovat Magic Rock (Englanti), Pilot (Skotlanti), Tiny Rebel (Wales), Stone & Wood (Australia), Woodstock (Etelä-Afrikka) ja Mack (Norja). Nämä oluet tulevat myyntiin alkuvuodesta 2019.

Tuottaja

Vuodesta 1816 tämä Lontoon vanhin panimo Thames-joen Chiswickissa on tunnettu nimellä Griffin Brewery, joskin samalla tontilla on pantu olutta yhtäjaksoisesti jo 1600–1700-lukujen taitteesta. Fuller, Smith & Turner -yhtiö perustettiin vuonna 1845, kun John Bird Fuller yhdisti voimansa toisen panimoyrittäjän Henry Smithin ja tämän lankomiehen panimomestari John Turnerin kanssa.

Fuller’sin filosofiaan kuuluu teknisen kehityksen ja perinteisen oluenpanotaidon hienovarainen yhdistäminen. Fuller’s on aina tuottanut mielenkiintoisia oluita, jotka ovat olleet voittaja-ainesta, esimerkiksi arvostetun Champion Beer of Britain -tittelin panimo on pokannut jo viidesti. Fuller’s valmistaa kausioluet mukaan lukien lähes 30 eri nimikettä vuosittain kaikkiin maku- ja juomatottumuksiin.

Fourpure puolestaan on Kaakkois-Lontoossa sijaitseva innovatiivinen, ketterä ja edistyksellinen käsityöpanimo, joka nojaa vahvasti perinteisten raaka-aineiden varaan, mutta pyrkii jatkuvasti löytämään myös uusia näkökulmia oluenvalmistukseen. Fourpure on uusien ajatusten etulinjassa, se seuraa aktiivisesti trendejä maailmalla ja reagoi niihin nopeasti.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.