Fuller’s & Friends Love on the Run

Fuller, Simth & Turner, Lontoo, Englanti

Alkoholipitoisuus
5 %
Katkeroaineet
35 EBU
Kantavierre
12 Plato
Oluttyyppi
Session IPA

Luonnehdinta

Kirkas kullankeltainen olut, jossa kaunis valkoinen vaahto. Tuoksussa on makeita trooppisia hedelmiä, mangonkuorta, passionhedelmää sekä hieman sitruunankuorta. Maku seuraa tuoksua ja hedelmäisyys voimistuu. Englantilaiseen tapaan oluessa on kohtalaisen kevyet katkerot.

Humalalajikkeet

Bramling Cross, Olicana, African Queen

Maltaat

Pale Malt, Lager Malt, Munich, Crystal Light, Sorghum

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8–10 ⁰C, IPA-lasi tai ohutreunainen ylöspäin sulkeutuva lasi

Ruokasuositus

  • Itämainen ruoka
  • Makkararuoka
  • Nautiskelujuoma

Muuta

Yhdessä eteläafrikkalaisen Woodstock-panimon kanssa tehty humalapainotteinen IPA on kuin Lontoon ja Kapkaupungin onnellinen liitto. Humalatriossa Bramling Cross ja Olicana tulevat Britteinsaarilta ja African Queen – no Afrikasta. Afrikkalainen alkuperäisvilja Sorghum tiivistää entisestään Englannin ja Etelä-Afrikan välistä sidosta. Fuller’sin puolelta Love on the Run -olutta on ollut rakentamassa panimomestari Anthony Smith.

Fuller’s & Friends -tuoteperheessä vuonna 1845 perustettu Fuller’s on yhdistänyt voimansa tämän hetken tunnetuimpien pienpanimoiden kanssa tavoitteenaan tuottaa ainutlaatuisia olutelämyksiä, jossa molemmat kumppanit saavat tilaa loistaa.

Ensimmäinen sarja Fuller’s & Friends -oluita tuotiin markkinoille loppuvuodesta 2017. Silloin mukana oli kuusi brittipanimoa: Cloudwater, Fourpure, Hardknott, Marble, Moor ja Thornbridge.

Uudessa vuoden 2019 kattauksessa yhteistyötä laajennetaan ulkomaille. Uudet panimokumppanit ovat Magic Rock (Englanti), Pilot (Skotlanti), Tiny Rebel (Wales), Stone & Wood (Australia), Woodstock (Etelä-Afrikka) ja Mack (Norja). Kuusi eri pienpanimoa kohtaa Fuller’sin kuusi eri panimomestaria.

Tuottaja

Fuller, Smith & Turner -yhtiö perustettiin vuonna 1845, kun John Bird Fuller yhdisti voimansa toisen panimoyrittäjän Henry Smithin ja tämän lankomiehen panimomestari John Turnerin kanssa. Yritys oli pitkään perustajasukujensa hallinnassa, kunnes se päätettiin liittää osaksi Asahia keväällä 2019. Fuller’sin filosofiaan kuuluu teknisen kehityksen ja perinteisen oluenpanotaidon hienovarainen yhdistäminen. Fuller’s on aina tuottanut mielenkiintoisia oluita, jotka ovat olleet voittaja-ainesta, esimerkiksi arvostetun Champion Beer of Britain -tittelin panimo on pokannut jo viidesti. Fuller’s valmistaa kausioluet mukaan lukien jopa 60 eri nimikettä vuosittain kaikkiin maku- ja juomatottumuksiin.

Woodstock Breweryn tarina alkoi, kun Koreassa asunut eteläafrikkalaissyntyinen Andre Viljoen päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa yrittäjyydestä, joka olisi tasapainoinen yhdistelmä bisnestä, tiedettä ja taidetta. Google Street Viewia apunaan käyttäen Viljoen osti betonirakennuksen ja palasi synnyinkaupunkiinsa perustaakseen käsityöläispanimon. Woodstock Breweryn liikeidean ytimessä on ajatus siitä, että oluenpanijat saavat vapaasti hullutella ja kokeilla mitä mieleen tulee. Myöhemmin näistä kokeiluista kehittyy uusia innovatiivisia olutmakuja.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.