Fuller’s & Friends Misprized

Fuller, Smith & Turner, Lontoo, Englanti

Alkoholipitoisuus
4,5 %
Katkeroaineet
20 EBU
Kantavierre
12 Plato
Oluttyyppi
Herbal Lager

Luonnehdinta

Kirkas meripihkanruskea olut, jossa paksu beige vaahto. Maanläheisessä tuoksussa on makeaa mallasta sekä tummia ja kuivattuja hedelmiä, pehmeä ja hieman öljymäinen suutuntuma. Runsas, viettelevän maltainen ja kypsän hedelmäinen maku.

Humalalajikkeet

Fuggles

Maltaat

Pale Malt, Flaked Maize

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8–10 ⁰C, Suoraseinäinen pint-lasi tai tulppaaninmallinen jalallinen lasi

Ruokasuositus

  • Makkararuoka
  • Nautiskelujuoma
  • Pasta
  • Porsas
  • Seurustelujuoma

Muuta

Yhdessä Magic Rock Brewingin kanssa pantu Misprized juhlistaa uuteen kukoistukseen noussutta perinteistä englantilaista Mild-tyyliä. Valmistusvaiheessa olueen lisätyt rommitynnyrilastut antavat sille sen kaipaamaa makeutta ja pähkinäistä aromikkuutta. Fuller’sia oluenpanossa edusti panimomestari Jo West.

Fuller’s & Friends -tuoteperheessä vuonna 1845 perustettu Fuller’s on yhdistänyt voimansa tämän hetken tunnetuimpien pienpanimoiden kanssa tavoitteenaan tuottaa ainutlaatuisia olutelämyksiä, jossa molemmat kumppanit saavat tilaa loistaa.

Ensimmäinen sarja Fuller’s & Friends -oluita tuotiin markkinoille loppuvuodesta 2017. Silloin mukana oli kuusi brittipanimoa: Cloudwater, Fourpure, Hardknott, Marble, Moor ja Thornbridge.

Uudessa vuoden 2019 kattauksessa yhteistyötä laajennetaan ulkomaille. Uudet panimokumppanit ovat Magic Rock (Englanti), Pilot (Skotlanti), Tiny Rebel (Wales), Stone & Wood (Australia), Woodstock (Etelä-Afrikka) ja Mack (Norja). Kuusi eri pienpanimoa kohtaa Fuller’sin kuusi eri panimomestaria.

Tuottaja

Fuller, Smith & Turner -yhtiö perustettiin vuonna 1845, kun John Bird Fuller yhdisti voimansa toisen panimoyrittäjän Henry Smithin ja tämän lankomiehen panimomestari John Turnerin kanssa. Yritys oli pitkään perustajasukujensa hallinnassa, kunnes se päätettiin liittää osaksi Asahia keväällä 2019. Fuller’sin filosofiaan kuuluu teknisen kehityksen ja perinteisen oluenpanotaidon hienovarainen yhdistäminen. Fuller’s on aina tuottanut mielenkiintoisia oluita, jotka ovat olleet voittaja-ainesta, esimerkiksi arvostetun Champion Beer of Britain -tittelin panimo on pokannut jo viidesti. Fuller’s valmistaa kausioluet mukaan lukien jopa 60 eri nimikettä vuosittain kaikkiin maku- ja juomatottumuksiin.

Vuonna 2011 perustettu Magic Rock Brewing on yksi tämän hetken seuratuimpia uuden aallon pienpanimoita. Magic Rock tunnetaan täynnä makua olevista oluistaan, joissa annetaan humalille tilaa loistaa.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.