Fuller’s Winter Brew

Fuller, Smith & Turner, Lontoo, Englanti

Alkoholipitoisuus
6,3 %
Katkeroaineet
51 EBU
Kantavierre
15,0 EBU
Oluttyyppi
Ale
UDF tuotenro

(50 cl)

Alkon tuotenro

945622 (50 cl)

Luonnehdinta

Kastanjan ruskea väri. Suutuntuma täyteläinen ja kuiva. Hedelmäinen, runsaan paahteinen ja voimakkaasti humaloitu, Hedelmäkakkua, muskottia ja mausteisuutta.

Humalalajikkeet

Goldings

Maltaat

Amber, Chocolate, Crystal, Pale

Tarjoilulämpötila ja -lasi

10–14 ⁰C, tuoppi tai jalallinen lasi

Ruokasuositus

  • Juustot
  • Lammas
  • Nauta
  • Nautiskelujuoma
  • Porsas
  • Riista
  • Riistalinnut

Muuta

Fuller’s Winter Brew on pullossa kypsyvä ale. Käymisen jatkuminen pullossa antaa oman leimansa makuun.

Tuottaja

Vuodesta 1816 tämä Lontoon vanhin panimo Thames-joen Chiswickissa on tunnettu nimellä Griffin Brewery, joskin samalla tontilla on pantu olutta yhtäjaksoisesti jo 1600–1700-lukujen taitteesta. Fuller, Smith & Turner -yhtiö perustettiin vuonna 1845, kun John Bird Fuller yhdisti voimansa toisen panimoyrittäjän Henry Smithin ja tämän lankomiehen panimomestari John Turnerin kanssa.

Fuller’sin filosofiaan kuuluu teknisen kehityksen ja perinteisen oluenpanotaidon hienovarainen yhdistäminen. Fuller’s on aina tuottanut mielenkiintoisia oluita, jotka ovat olleet voittaja-ainesta, esimerkiksi arvostetun Champion Beer of Britain -tittelin panimo on pokannut jo viidesti. Fuller’s valmistaa kausioluet mukaan lukien jopa 60 eri nimikettä vuosittain kaikkiin maku- ja juomatottumuksiin.

Keväällä 2019 Fuller’s siirtyi Japanilaisen Asahin omistukseen. Uusi omistaja on sitoutunut kunnioittamaan Fuller’sin yli 170-vuotiaita perinteitä sekä niiden pohjalta kehittämään ja vahvistamaan lontoolaispanimon markkina-asemaa sekä kotimarkkinoilla että kansainvälisesti.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.