La Cappuccina Madègo Rosso

La Cappuccina, Veneto, Italia Luomu

Rypälelajikkeet
Cabernet Sauvignon (80 %), Merlot (10 %), Carmenère (10 %)
Alkoholipitoisuus
12,5 %
UDF tuotenro

9658231 (75 cl)

Luonnehdinta

Intensiivisen rubiininpunainen, violettiin vivahtava viini, jonka tuoksussa tammisuus ja marjaiset aromit kulkevat käsi kädessä. Maku on pyöreä ja hedelmäisen marjainen. Pehmeät tanniinit ja mausteinen jälkimaku.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

17–19 ⁰C

Ruokasuositus

  • Grilliruoka
  • Juustot
  • Makkararuoka
  • Pataruoka

Muuta

Viinitarhan nimi Madègo tarkoittaa paikallisella murteella aikoinaan tällä tontilla viljellyn alfalfan eli sinimailasen korjuuta. Madègo on tarkoitettu nautittavaksi mahdollisimman tuoreena, jolloin sen runsaan aromikas hedelmäisyys on huipussaan.

Tuottaja

Vuodesta 1890 lähtien Tessarin perhe on viljellyt viiniä La Cappuccinan tilalla 30 km Veronan kaupungista itään. Tila on saanut nimensä tyylikkäästi entisöidyn 1600-luvulta peräisin olevan kapusiinikappelin mukaan, jonka siluetti on yhä mukana yrityksen logossa.

Tänä päivänä tilaa johdetaan jo neljännessä sukupolvessa. Sisto Tessari on koulutukseltaan agronomi, Pietro Tessari enologi ja Elena Tessarilla on liiketalouden sekä taloustieteen tutkinnot. Korkeasta koulutustasosta huolimatta Tessarit kertovat saaneensa parhaat opit sekä intohimon viininviljelyyn isältään Lorenzolta ja isoisältään Attiliolta.

La Cappuccina, joka päätti keskittyä luonnonmukaiseen viljelyyn jo varhain vuonna 1985, on kerännyt mainetta italialaisen luomuviljelyn pioneerina ja yhtenä tämän hetken johtavista luomuviinien valmistajista.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.