La Trappe Bockbier

Bierbrouwerij de Koningshoeven, Hollanti

Alkoholipitoisuus
7,0 %
Katkeroaineet
34 EBU
Kantavierre
16,6 Plato
Oluttyyppi
Trappist
UDF tuotenro

9494840 (33 cl) Kausituote

Alkon tuotenro

790864 (33 cl, Tulossa talviolutvalikoimaan)

Luonnehdinta

Syvän kastanjanruskea bock, jonka maku on intensiivisen rikas ja maltainen. Aromaattiset humalalajikkeet ja paahdettu mallas tuovat olueen katkeruutta, joka sekoittuu yllättävän hyvin kevyen makeaan jälkimakuun. La Trappe Bockbier on maailman ainoa bock-trappist, ja se valmistetaan puhtaista luonnollisista raaka-aineista. Muiden La Trappe -oluiden tavoin myös Bockbier jälkikypsyy pullossa.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

10–12 ⁰C, trappistimalja tai iso viinilasi

Ruokasuositus

  • Grilliruoka
  • Nautiskelujuoma
  • Riista

Muuta

La Trappen oluet ovat hyvin rehellisiä makumaailmaltaan. Niitä maistaessasi aistit munkkien olemassaolon ytimen, hiljaisuuden.

Alue

Panimo sijaitsee Etelä-Hollannissa Tilburgin kaupungin lähistöllä Onze Lieve Vrouwe van Koningshoevenin luostarissa, joka on perustettu vuonna 1880. Luostari noudattaa Pyhän Benediktuksen ohjetta ansaita työllä elantonsa.

Tuottaja

Bierbrouwerij de Koningshoevenin historia ulottuu vuoteen 1884. Vuosien mittaan on tapahtunut paljon, panimoa on uudistettu ja modernisoitu, mutta edelleen oluet tehdään luostarin seinien sisällä. Tällöin oluita voi kutsua trappisteiksi, sillä ainoastaan trappistimunkkiluostareilla on oikeus valmistaa niitä. Bierbrouwerij de Koningshoeven on yksi maailman kolmestatoista trappistipanimosta.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.