Magners Cloudy Lemon Irish Cider

William Magner Ltd., Clonmel, Irlanti

Alkoholipitoisuus
4,5 %
UDF tuotenro

9657942 (50cl)

Luonnehdinta

Kuivahko, suodattamaton, raikas ja sopivan hapokas aidolla sitruunalla maustettu omenasiideri.

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Grilliruoka
  • Kana ja kalkkuna
  • Nautiskelujuoma
  • Seurustelujuoma

Muuta

Magners on irlantilainen premium-siideri, joka valmistetaan perinteisin menetelmin omenoista puristamalla Clonmelissa, Tipperaryn kreivikunnassa vajaat 200 kilometriä Dublinista lounaaseen. Omenat kasvatetaan omissa tarhoissa, jotka levittyvät Clonmelia ympäröiville kukkuloille.

Puristamisen jälkeen siiderin kypsytys tapahtuu tammitynnyreissä, jolloin saadaan aikaan Magnersille ominainen raikas, runsas ja omenainen maku. Siideri suodatetaan useita kertoja. Jäähdyttämisen jälkeen se suodatetaan vielä kerran ja hiilihapotetaan, minkä jälkeen se on valmis jakeluun.

Siiderin valmistukseen valitut omenat ovat erilaisia kuin jälkiruokiin tai ruoanlaittoon käytettävät omenat. Nämä omenat antavat makeutta ja happoa, mutta myös tanniineja, jotka antavat siiderille tasapainoa ja auttavat säilyttämään sen ainutlaatuisen maun.

Magnersin valtteja ovat alkuperäisyys ja luonnollisuus. Vaikka tuotanto on kasvanut valtavasti ja käynyt läpi suuren mullistuksen, perinteistä ei ole tingitty. Siideriin käytettävät omenat kerätään käsin; omenapuiden osia ravistetaan koukkupäisillä seipäillä niin kauan, kunnes omenat peittävät viljelmämaat.

Tuottaja

Magners on saanut nimensä siideripanimon perustajalta William Magnerilta, joka aloitti siiderinvalmistuksen Clonmelissa vuonna 1935. Magnersin vienti maailmalle alkoi 1999, kun kysyntä lähti kasvuun mm. Pohjois-Irlannissa ja Etelä-Euroopan turistikohteissa kuten Espanjassa, missä irlantilaiset viettivät lomiaan ja kaipasivat tuttua siideriä.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.