Marble I’m Only Karaoke-ing

Marble Brewery, Manchester, Englanti

Alkoholipitoisuus
6,9 %
Oluttyyppi
Matcha Milkshake Latte
UDF tuotenro

9658296 (33 cl)

Luonnehdinta

Utuinen, sitruunankeltainen olut, jonka makeahkossa tuoksussa hedelmäisyyttä (sitrushedelmät), vaniljaa, suklaata ja maitokahvia. Raikkaan hedelmäinen maku, jossa kermaista pehmeyttä: persikkaa, appelsiinia, kypsää mangoa. Aavistuksen makea ja sopivan katkera jälkimaku.

Humalalajikkeet

Lemon Drop WC, Denali T90

Maltaat

Pilsner, Extra Pale, Wheat, Vienna, Malted Oats

Ruokasuositus

  • Jälkiruoka
  • Juustot
  • Nautiskelujuoma
  • Porsas
  • Seurustelujuoma

Muuta

Idea tähän matcha milkshake latteen syntyi erään pikkutunneille venyneen iloisen karaokeillan aikana. I’m Only Karaoke-ing on pantu yhteistyössä honkongilaisen Young Masters Breweryn ja japanilaisen Anglo Japanese Brewing Companyn kanssa.

Tuottaja

Marble Brewery on vuonna 1997 perustettu pienpanimo Manchesterissa. Panimon missiona on tehdä innovatiivisia oluita moderniin makuun mutta samalla elvyttää Englannin historiallisia oluttyylejä. Panimon ruorissa pääpanija Joe Ince on loputtoman kiinnostunut kaikesta uudesta sekä siitä, miten asiat voisi tehdä aina vaan paremmin ja paremmin. Viime aikoina mies on kehitellyt mm. uutta Hop Forward -sarjaa sekä tynnyrikypsytettyjä oluita.

Alun perin panimo perustettiin vuonna 1888 rakennetun The Marble Arch Inn -pubin yhteyteen, mutta kysynnän kasvaessa ja toiminnan laajetessa uudet panimotilat löytyivät kivenheiton päästä Williamson Streetilta. The Marble Arch Inn edelleen jatkaa panimon taproomina. Tällä hetkellä Marble Breweryn kapasiteetti on noin puoli miljoonaa litraa vuodessa.

Marble on ollut monien Britannian tunnetuimpien oluentekijöiden “korkeakoulu”. Esimerkiksi James Campbell, Cloudwaterin pääolutmestari samoin kuin Dominic Driscoll (Thornbridge), Colin Stronge (Northern Monk), Matthew Howgate (Legimate Industries) ja Dan W De Bechevel (Wander Beyond Brewing) ovat Marble Breweryn kasvatteja.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.