Marble Raspberry & Quince Berliner Weisse

Marble Brewery, Manchester, Englanti

Alkoholipitoisuus
4,1 %
Oluttyyppi
Berliner Weisse
UDF tuotenro

9658298 (33 cl)

Luonnehdinta

Kirkas, purppuranpunainen olut hyvin hennolla vaahdolla. Kuiva, raikas ja hedelmäisen marjainen maku. Metsävadelmainen, kvitteninen, hieman sitruksinen ja päärynäinen. Juotavuudeltaan erinomainen berliner weisse, jonka maltillinen hapokkuus antaa pääroolissa olevan vadelman loistaa.

Humalalajikkeet

Sorachi Ace

Maltaat

Extra Pale Ale, Wheat Malt, Dextrose

Tarjoilulämpötila ja -lasi

6–8 ⁰C, jalallinen maljamainen tai tulppaanin mallinen lasi.

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Maljakuohuviini
  • Rasvainen kala
  • Salaatit ja kasvisruoka
  • Seurustelujuoma

Muuta

Raspberry & Quince Berliner Weisse on pantu yhteistyössä floridalaisen Slim Pickens Cider & Mead -panimon kanssa.

Tuottaja

Marble Brewery on vuonna 1997 perustettu pienpanimo Manchesterissa. Panimon missiona on tehdä innovatiivisia oluita moderniin makuun mutta samalla elvyttää Englannin historiallisia oluttyylejä. Panimon ruorissa pääpanija Joe Ince on loputtoman kiinnostunut kaikesta uudesta sekä siitä, miten asiat voisi tehdä aina vaan paremmin ja paremmin. Viime aikoina mies on kehitellyt mm. uutta Hop Forward -sarjaa sekä tynnyrikypsytettyjä oluita.

Alun perin panimo perustettiin vuonna 1888 rakennetun The Marble Arch Inn -pubin yhteyteen, mutta kysynnän kasvaessa ja toiminnan laajetessa uudet panimotilat löytyivät kivenheiton päästä Williamson Streetilta. The Marble Arch Inn edelleen jatkaa panimon taproomina. Tällä hetkellä Marble Breweryn kapasiteetti on noin puoli miljoonaa litraa vuodessa.

Marble on ollut monien Britannian tunnetuimpien oluentekijöiden “korkeakoulu”. Esimerkiksi James Campbell, Cloudwaterin pääolutmestari samoin kuin Dominic Driscoll (Thornbridge), Colin Stronge (Northern Monk), Matthew Howgate (Legimate Industries) ja Dan W De Bechevel (Wander Beyond Brewing) ovat Marble Breweryn kasvatteja.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.