Pure Garrigue Blanc

Domaine de La Renjarde, Ranska Luomu

Rypälelajikkeet
Viognier 50%, Roussanne 25%, Grenache white 25%
Alkoholipitoisuus
13,5%
UDF tuotenro

9495300 (75cl)

Luonnehdinta

Vaalean keltainen viini, jonka tuoksu aukeaa intensiivisen kukkaisena ja siinä on valkoista persikkaa ja sitrusta. Täyteläinen, yrttisen raikas ja jälkimaussa valkoisia hedelmiä.

Muuta

Rypäleet on kasvatettu vuonna 2010 luomuviljely sertifikaatin saaneella viinitilalla.

Alue

La Renjarden viinitilaa ympäröivät kukkulat ovat nimeltään Pure Garrigue. Täällä maaperä on hiekkainen ja kuiva. Alueella kukkivat timjami, rosmariini ja laakerinlehti, tuovat ympäristöön aromikkaan ja voimakkaan tuoksun.

Alueella on kautta aikojen aina kasvanut oliivipuita ja viiniköynnöksiä. La Renjarden 51 hehtaarin kokoinen viinitila saa täällä kasvaa luonnon rauhassa, tuulelta suojassa. Köynnökset kasvavat etelään päin ja maaperä koostuu hiekasta, hiekkakivestä ja kalkkikivestä, mikä mahdollistaa tehokkaasti veden suodattamisen. Nämä erinomaiset kasvuolosuhteet mahdollistavat varhaiskypsiä rypäleitä Côtes-du-Rhône Villages alueelta.

Alueella kasvavat rypäleet ovat perinteiset Grenache, Cinsault, Syrah ja Mourvèdre sekä muinainen Carignan, jolla on erikoinen tuoksu ja jota arvostetaan erityisesti hienon rakenteensa takia. Köynnökset ovat keskimäärin miltei 40-vuotta vanhoja.

Tuottaja

La Renjarden viinitilan on omistanut, vuodesta 1968 alkaen, Alain Dugas perheineen. Sama perhe omistaa myös lähistöllä sijaitsevan historiallisen Château La Nerthen tilan.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.