Spier 21 Gables Pinotage

Spier Wines, Western Cape, Etelä-Afrikka

Rypälelajikkeet
Pinotage
Alkoholipitoisuus
14,14 %
Happopitoisuus
4,7 g/l
Sokeripitoisuus
3,1 g/l
UDF tuotenro

9420557 (75 cl)

Alkon tuotenro

937298 (75 cl)

Luonnehdinta

Voimaa pursuava tumman punainen väri. Tuoksussa karamellisoitua tummaa kirsikkaa, aavistus tummaa mausteisuutta ja taloussuklaata. Täyteläinen ja pehmeä maku, jossa runsasta hedelmäisyyttä ja samettiset tanniinit.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

16–18 °C

Ruokasuositus

  • Juustot
  • Lammas
  • Nauta
  • Pataruoka
  • Riista
  • Riistalinnut

Muuta

Spierin kellarimestari, Frans Smit, käyttää viininvalmistuksessa 300-vuotista perinnettä luodessaan viinejä jotka tuovat inspiraatiota nykyaikaiseen elämään. Hän saa inspiraationsa monista eri tekijöistä, jotka tekevät Spieristä ainutlaatuisen, kuten viinitilan kuvankaunis ympäristö sekä Spierin visiossa oleva rakkaus viiniin, ruokaan ja taiteeseen. Viineillään hän haluaa inspiroida viinin rakastajia ympäri maailman.

Tuottaja

Spierin viinitila sijaitsee keskellä Stellenboschin viinialuetta, vuorten juurella, jossa ilmasto on välimerellinen lämpimine kesineen ja viileine talvineen. Spier kuuluu Kapmaan vanhimpiin viinitaloihin. Viinitilalla on viljelty rypäleitä vuodesta 1692 lähtien ja viinitarhat ovat hyvin vanhoja, ne istutettiin kuuden ensimmäisen joukossa Afrikan maaperään. Vuonna 1712 poimittiin jo ensimmäistä satoa.

Spier tuottaa kuutta eri tuotesarjaa: Signature Collection, 235 Creative Block, 21 Gables, Frans K Smit, Méthode Cap Classique, Secret Sparkling. Tilaan kuuluu tällä hetkellä noin sata hehtaaria viinitarhoja. Spierin pääviinintekijä on nykyisin Frans Smit.

Spierin tavoitteena on tehdä tasapainoisia laatuviinejä, joissa yhdistyvät intensiivisyys ja hedelmäisyys.

Spierillä satsataan vahvasti kestävään kehitykseen. Yritys on mukana lukuisissa luontoa ja ympäristöä suojelevissa projekteissa ja on myös saanut tunnustusta työstään sekä köyhyyttä vastaan että kestävämmän kehityksen puolesta.

Spier kuuluu myös Etelä-Afrikan kymmenen suosituimman turistikohteen joukkoon. Vierailijoita käy vuosittain noin 700 000. Spierin 155 huoneen hotelli tarjoaa vierailleen viiden tähden tiloja ja palveluita sekä runsaasti oheisaktiviteetteja. Afrika-keskuksessa vierailijat voivat tutustua afrikkalaiseen kulttuuriin ja taiteeseen sekä uhanalaisiin eläimiin, kuten gepardeihin. Spierin monipuolisiin palveluihin kuuluu 18-reikäinen De Zalze -golfkenttä, joka on valittu Etelä-Afrikan kolmanneksi parhaaksi.

Palkinnot ja lisätiedot

  • International Wine & Spirits Competition 2018, Vuoden viinitila (Etelä-Afrikka)

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.