Spier Signature Chardonnay – Pinot Noir

Spier Wines , Coastal, Etelä-Afrikka

Rypälelajikkeet
Chardonnay 55%, Pinot Noir 45%
Alkoholipitoisuus
12,0 %
Happopitoisuus
5,6 g/l
Sokeripitoisuus
5,2 g/l
UDF tuotenro

9513780 (75 cl)

Luonnehdinta

Vaalean lohenpunainen rose, jonka maussa on mansikkaa ja keltaista omenaa, jälkimaku on raikkaan hedelmäinen.

Yleensä rypälelajikkeet murskataan erikseen ja yhdistetään jälkikäteen, jolloin Chardonnayn yleensä dominoi. Tässä viinissä on poikkeuksellisesti murskattu Chardonnay ja Pinoit Noir rypäleet samassa, jolloin saadaan aikaiseksi viini, jossa molempien rypäleiden ominaisuudet tukevat toisiaan täydellisesti muodostaen hyvin harmonisen ja tasapainoisen viinin.

Ruokasuositus

  • Nautiskelujuoma
  • Salaatit ja kasvisruoka
  • Seurustelujuoma
  • Vähärasvainen kala
  • Äyriäiset

Muuta

Spierin Signature-sarjassa korostuu viinitilan filosofia yhdistää laatu ja nautittavuus jokapäiväiseen elämään. Rypäleiden oikea kypsyysaste sekä punaviinien hellä tammikypsytys antaa Signature-sarjan viineille niille sopivan ominaisen maun ja luonteen.

 

 

Tuottaja

Spierin viinitila sijaitsee keskellä Stellenboschin viinialuetta, vuorten juurella, jossa ilmasto on välimerellinen lämpimine kesineen ja viileine talvineen. Spier kuuluu Kapmaan vanhimpiin viinitaloihin. Viinitilalla on viljelty rypäleitä vuodesta 1692 lähtien ja viinitarhat ovat hyvin vanhoja, ne istutettiin kuuden ensimmäisen joukossa Afrikan maaperään. Vuonna 1712 poimittiin jo ensimmäistä satoa.

Spier tuottaa kuutta eri tuotesarjaa; Colours, Discover, Inspire, Signature, Vintage Selection ja Private Collection. Tilaan kuuluu tällä hetkellä noin sata hehtaaria viinitarhoja.

Spierillä satsataan vahvasti kestävään kehitykseen. Yritys on mukana lukuisissa luontoa ja ympäristöä suojelevissa projekteissa ja on myös saanut tunnustusta työstään sekä köyhyyttä vastaan että kestävämmän kehityksen puolesta. Spier kuuluu myös Etelä-Afrikan kymmenen suosituimman turistikohteen joukkoon. Vierailijoita käy vuosittain noin 700 000.

 

Palkinnot ja lisätiedot

Diners Club South African Winemaker of the Year: Jacques Erasmus

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →