Spier Signature Merlot

Spier Wines , Western Cape, Etelä-Afrikka

Rypälelajikkeet
Merlot
Alkoholipitoisuus
14,5 %
Happopitoisuus
5,5 g/l
Sokeripitoisuus
3,3 g/l
UDF tuotenro

9656976 (75 cl)

Luonnehdinta

Väriltään täyteläisen, kirkas punainen, maussa kypsiä punaisia ja mustia marjoja, luumua ja häivähdys eukalyptusta ja minttua. Hyvin hedelmäinen Merlot ja siinä on miellyttävän pehmeät tanniinit.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

16-18 C

Ruokasuositus

  • Lammas
  • Salaatit ja kasvisruoka

Muuta

Spierin Signature-sarjassa korostuu viinitilan filosofia yhdistää laatu ja nautittavuus jokapäiväiseen elämään. Rypäleiden oikea kypsyysaste sekä punaviinien hellä tammikypsytys antaa Signature-sarjan viineille niille sopivan ominaisen maun ja luonteen.

Tuottaja

Spierin viinitila sijaitsee keskellä Stellenboschin viinialuetta, vuorten juurella, jossa ilmasto on välimerellinen lämpimine kesineen ja viileine talvineen. Spier kuuluu Kapmaan vanhimpiin viinitaloihin. Viinitilalla on viljelty rypäleitä vuodesta 1692 lähtien ja viinitarhat ovat hyvin vanhoja, ne istutettiin kuuden ensimmäisen joukossa Afrikan maaperään. Vuonna 1712 poimittiin jo ensimmäistä satoa.

Spier tuottaa kuutta eri tuotesarjaa: Signature Collection, 235 Creative Block, 21 Gables, Frans K Smit, Méthode Cap Classique, Secret Sparkling. Tilaan kuuluu tällä hetkellä noin sata hehtaaria viinitarhoja. Spierin pääviinintekijä on nykyisin Frans Smit.

Spierin tavoitteena on tehdä tasapainoisia laatuviinejä, joissa yhdistyvät intensiivisyys ja hedelmäisyys.

Spierillä satsataan vahvasti kestävään kehitykseen. Yritys on mukana lukuisissa luontoa ja ympäristöä suojelevissa projekteissa ja on myös saanut tunnustusta työstään sekä köyhyyttä vastaan että kestävämmän kehityksen puolesta.

Spier kuuluu myös Etelä-Afrikan kymmenen suosituimman turistikohteen joukkoon. Vierailijoita käy vuosittain noin 700 000. Spierin 155 huoneen hotelli tarjoaa vierailleen viiden tähden tiloja ja palveluita sekä runsaasti oheisaktiviteetteja. Afrika-keskuksessa vierailijat voivat tutustua afrikkalaiseen kulttuuriin ja taiteeseen sekä uhanalaisiin eläimiin, kuten gepardeihin. Spierin monipuolisiin palveluihin kuuluu 18-reikäinen De Zalze -golfkenttä, joka on valittu Etelä-Afrikan kolmanneksi parhaaksi.

Palkinnot ja lisätiedot

  • International Wine & Spirits Competition 2018, Vuoden viinitila (Etelä-Afrikka)

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.