Vallformosa MVSA Semi Seco

Masia Vallformosa, DO Cava, Penedès, Espanja

Rypälelajikkeet
Parellada 40 %, Macabeo 30 %, Xarel.lo 30 %
Alkoholipitoisuus
11,5 %
Happopitoisuus
3,7 g/l
Sokeripitoisuus
35 g/l
UDF tuotenro

9457987 (75 cl)

Luonnehdinta

Väri oljenkeltainen, kultaisin vivahtein. Hienot kuplat ja kaunis vaahto. Tuoksu täyteläinen, pyöreä ja hedelmäinen – omenaa ja persikkaa. Maku puolikuiva, tasapainoinen, herkullinen ja elegantti. Pitkä ja miellyttävä jälkimaku.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

4-5° C

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Jälkiruoka
  • Makea jälkiruoka
  • Seurustelujuoma

Muuta

Vallformosa MVSA Semi Seco on valmistettu perinteisen samppanjakäymismenetelmän mukaisesti. Viini on käynyt läpi kaksi käymisvaihetta, joista ensimmäinen tapahtuu terästankeissa 16–18° C lämpötilassa. Toinen käyminen tapahtuu pullossa. Pullokypsytys kestää 12 kuukautta.

Tuottaja

Masia Vallformosa tuottaa viinejä Espanjasta, Penedèsin alueelta. Yhtiön on perustanut vuonna 1865 yksi aikansa arvostetuimmista viininviljelijöistä, José Doménech Soler. Hän toimi uranuurtajana amerikkalaisten köynnösten uudelleen istuttajana Phylloxera-viinikirvan tuhojen jälkeen. Kolmannen sukupolven aikana viinitila laajeni nykyiseen mittaansa 41 hehtaarista yhteensä 307 hehtaariin viljelymaata. Tänä päivänä yhtiötä johdetaan jo viidennessä sukupolvessa, ja tilaa johtaa Oriol Doménech Vidal.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →