Vibrant Forest Bourbon October

Vibrant Forest Brewery, Hampshire, Englanti Vegaani

Alkoholipitoisuus
9,0 %
Katkeroaineet
90 EBU
Oluttyyppi
Imperial stout
UDF tuotenro

9657944 (0,33 l tölkki)

Luonnehdinta

Viettelevän musta olut, jonka tuoksussa rommia, rusinaa, suklaata ja marinoitua luumua. Paksu, öljyinen ja mausteisen täyteläinen suutuntuma johdattaa makujen sinfoniaan: sokeriruokoa, paahteista mantelia, mustaa kahvia, palanutta paahtoleipää ja makeaa hunajaa sekä appelsiinimarmeladia. Jälkimaku on pitkä ja nautinnollinen: kosteaa tammea, vaniljaa ja alkoholin lämmittävyyttä.

Humalalajikkeet

Vaihtelee valmistuserän mukaan

Tarjoilulämpötila ja -lasi

14–16 °C, jalallinen olutlasi

Ruokasuositus

  • Makea jälkiruoka
  • Nautiskelujuoma
  • Seurustelujuoma

Muuta

Bourbon October on Vibrant Forestin n.s. talon imperial stout ja sitä on kypsytetty puolen vuoden ajan bourbontynnyreissä. Tynnyrikypsytys antaa oluelle mausteista ja vaniljaista luonnetta sekä pitkän ja lämmittävän jälkimaun.

Tuottaja

Vuonna 2011 oluenvalmistuksen aloittanut Vibrant Forest on pieni ja moderni panimo, joka  sijaitsee Etelä-Englannin Lymingtonissa, Portsmouthin ja Bournemouthin puolivälissä, 28 kilometriä Southamptonista lounaaseen. Panimon missiona on panna nykyaikaisia oluita, jotka raketin lailla ampuvat makunystyrät kohti uusia tutkimusmatkoja ja seikkailuja. Jokainen tyyli ja jokainen olut pakkaustavasta riippumatta on suunniteltu tuottamaan yllätyksellisiä makumatkoja ja kiihottamaan suun täyttävää flavorien tanssia. Vibrant Forestin kaikki oluet ovat pastöroimattomia, suodattamattomia ja ne sopivat myös vegaaneille.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.