Vibrant Forest Chinook Single Hop Pale Ale

Vibrant Forest Brewery, Hampshire, Englanti Vegaani

Alkoholipitoisuus
5,0 %
Oluttyyppi
Pale Ale
UDF tuotenro

9657868 (30 l keykeg)

Luonnehdinta

Tuoksu on mäntymäisen pihkainen ja greippisen hedelmäinen. Suutuntuma nasevan sitkoinen ja sopivan hapokas. Sitrushedelmien mehuisa tanssi täyttää suun, tyylikkäät humalakatkerot tasapainottavat makua. London Fog -hiivakanta pyöristää Chinookin särmikästä luonnetta, ja jälkimaku on pehmeän mehukas.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8–10 ⁰C, jalallinen olutlasi

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Kana ja kalkkuna
  • Porsas
  • Seurustelujuoma

Muuta

Vibrant Forestin portfolioon kuuluu Single Hop -oluita, joiden mallaspohja on sama, mutta humalalajike vaihtelee. Panimo pyrkii näin nostamaan parrasvaloihin kunkin Single Hop -lajikkeen parhaat piirteet ja vieläpä korostamaan niitä. Chinook antaa oluelle runsaasti sitruunaista ja hedelmäistä makua.

Tuottaja

Vuonna 2011 oluenvalmistuksen aloittanut Vibrant Forest on pieni ja moderni panimo, joka  sijaitsee Etelä-Englannin Lymingtonissa, Portsmouthin ja Bournemouthin puolivälissä, 28 kilometriä Southamptonista lounaaseen. Panimon missiona on panna nykyaikaisia oluita, jotka raketin lailla ampuvat makunystyrät kohti uusia tutkimusmatkoja ja seikkailuja. Jokainen tyyli ja jokainen olut pakkaustavasta riippumatta on suunniteltu tuottamaan yllätyksellisiä makumatkoja ja kiihottamaan suun täyttävää flavorien tanssia. Vibrant Forestin kaikki oluet ovat pastöroimattomia, suodattamattomia ja ne sopivat myös vegaaneille.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.