Vilarnau Alcohol Free 0 %

Castell de Vilarnau, Espanja Luomu Vegaani

Rypälelajikkeet
Macabeu, Perellada
Alkoholipitoisuus
0,0 %
Sokeripitoisuus
40 g/l
UDF tuotenro

795310 (75 cl)

Alkon tuotenro

939472 (75 cl)

Luonnehdinta

Vaaleankeltainen viini, jossa hienot ja pitkäkestoiset kuplat. Omenaista kukkaisuutta, jonka takaa nousee esiin tuoreen mantelin makeaa aromikkuutta. Tasapainoinen, tuore, kermainen ja pitkäkestoinen maku.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

6–8 ⁰C

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Maljakuohuviini
  • Salaatit ja kasvisruoka
  • Seurustelujuoma

Muuta

Vilarnau nostaa alkoholittomat kuohuviinit uudelle tasolle. Uusimman teknologian ja Vilarnaun oman innovatiivisen tuotantomenetelmän avulla Alkoholi on poistettu viinin alkuperäiset aromit säilyttäen. Perinteisistä Parellada- ja Macabeu-rypäleistä valmistettu viini sisältää 70 % vähemmän kaloreja kuin tavallinen cava.

Tuottaja

Castell de Vilarnaun tilalla on tuotettu cavaa jo vuodesta 1948. Vilarnaun viinitarhat sijaitsevat Katalonian sydämessä, Alto Penedèksen alueella Montserrat’n vuorten juurella noin 275 metriä merenpinnan yläpuolella. Kuumat päivät ja viileät yöt saavat köynnökset tuottamaan hedelmäisen konsentroituneita rypäleitä. Vilarnaun missiona on tuottaa maailman parhaat cavat sekä alkoholittomat kuohuviinit luonnonmukaisesti ja ympäristöystävällisesti.

Vilarnaun arvopohja nojaa vastuulliseen viljelyyn. Koska elanto saadaan viljelysmaasta, sen hyvinvoinnista halutaan pitää kiinni. Mitä paremmin maan ja kasvuympäristön kunnosta huolehditaan, sitä laadukkaampaa satoa köynnökset tuottavat. Päivittäisessä toiminnassa myös fossiilisten polttoaideiden käyttö on  minimoitu. Vilarnau esimerkiksi tuottaa tarvitsemaansa energiaa biomassasta ja kierrättää kasteluvettä sadevesien muodostamasta järvestä.

Vilarnaulla on Katalonian paikallishallinon myöntämä luonnonmukaisen viljelyn sertifikaatti, joka edellyttää mm. viljelytoimien sopeuttamista vallitseviin luonnonoloihin ja luopumista kemiallisista torjunta-aineista.

Vuonna 1982 Castell de Vilarnau liittyi osaksi González Byass -viiniperhettä. Konserni tunnetaan erittäin korkeatasoisista viineistään, joihin kuohuviinien lisäksi kuuluu huippuluokan sherryjä sekä puna- ja valkoviinejä.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.