Vilarnau Cava Brut Reserva

Castell de Vilarnau , DO Cava , Espanja

Rypälelajikkeet
Macabeo 55%, Parellada 40%, Xarel-lo 5%
Alkoholipitoisuus
11,5 %
Happopitoisuus
3,9 g/l
Sokeripitoisuus
9 g/l
UDF tuotenro

9422171 (75 cl)

Alkon tuotenro

914477 (75 cl)

Luonnehdinta

Kirkkaan oljenkeltainen viini, jossa hienosti nousevat kuplat. Tuoksu on hedelmäinen ja raikas. Maku on erittäin kuiva, keskihapokas, sitruksinen, hedelmäinen, kevyen paahteinen ja hennon yrttinen.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

10-12 C

Ruokasuositus

  • Aperitiivit
  • Äyriäiset
  • Maljakuohuviini
  • Nautiskelujuoma

Alue

Vilarnaun viinitila sijaitsee Katalonian sydämessä, Montserrat’n vuorten juurella noin 275 metriä merenpinnan yläpuolella. Täällä kasvuolosuhteet ovat viineille mitä parhaimmat välimerellisine ilmastoineen. Kuumat päivät ja viileät yöt mahdollistavat hedelmäisen konsentroituneita rypäleitä.

Tuottaja

Manuel Maria Gonzalez Angel saapui Jereziin vuonna 1835 aikomuksenaan päästä mukaan kukoistavaan sherry-bisnekseen. Kasvavan menestyksen myötä hän päätti ottaa liikekumppanikseen Robert Blake Byassin, joka oli hänen agenttinsa Englannissa. Näin sai alkunsa yritys nimeltä Gonzalez-Byass.

Yritys on erityisesti tunnettu laadukkaista sherryistään. He tuottavat kuitenkin nykyään myös paljon laadukkaita puna- ja valkoviinejä sekä kuohuviinejä. Castell de Vilarnaun cava viinejä on tuotettu Alto Penedèksen alueella Kataloniassa vuodesta 1948. Yritys on ollut Gonzales Byass nimen alla vuodesta 1984.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →