Villa Hochdörffer Riesling “Kalkstein”

Villa Hochdörffer, Pfalz, Saksa

Rypälelajikkeet
Riesling
Alkoholipitoisuus
13,5 %
Happopitoisuus
7,3 g/l
Sokeripitoisuus
7,5 g/l
UDF tuotenro

9657900 (75 cl)

Luonnehdinta

Puhdaspiirteinen ja hyvärakenteinen viini, jossa hyvä hapokkuus. Persikkainen, sitruksinen ja raikkaan päärynäinen tuoksu. Mineraalinen ja pehmeän hapokas maku.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

8–10 ⁰C

Ruokasuositus

  • Äyriäiset
  • Kana ja kalkkuna
  • Rasvainen kala
  • Seurustelujuoma

Muuta

Pfalzin aluetta Lounais-Saksassa kuulee toisinaan kutsuttavan Saksan Toscanaksi sen välimerellisen ilmaston johdosta. Villa Hochdörfferin viinitila sijaitsee luonnonkauniilla alueella, jossa mantelipuut, männyt ja sypressit kukoistavat.

Tuottaja

Villa Hochdöffer on perheomisteinen viinintuottaja, jonka filosofiassa yhdistyvät nykyaikainen viininvalmistus ja Pfalzin vahvat perinteet. Vuosikymmenten varrella tila on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja nykyään Villa Hochdöfferissä on 40 hehtaaria viinitarhoja ja niitä viljellään jo seitsemännessä sukupolvessa. Hochdöfferin perhe suhtautuu yhtä suurella intohimolla sekä viiniin että Pfalzin historialliseen viinikulttuuriin. Tästä kolminaisuudesta syntyvät Hochdöfferin alueelleen ominaiset viinit.

Villa Hochdörffer lupaa, että sen koko tuotanto syntyy rakkaudesta viiniin. Talo on sitoutunut jatkuvaan viininviljelyosaamisen kehittämiseen ja sitä kautta tuottamaan entistä elämyksellisempiä viinejä, jotka kuvaavat paikallista kasvuympäristöään.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.