Vinas del Vero Gran VOS Reserva

Viñas del Vero, D.O. Somontano, Espanja

Rypälelajikkeet
Sekoitus sadon parhaita punaisia rypäleitä.
Alkoholipitoisuus
14,5 %
Happopitoisuus
4,9 g/l
Sokeripitoisuus
3,9 g/l
UDF tuotenro

9513740 (75cl)

Luonnehdinta

Syvän punainen väri houkuttelee tutustumaan viiniin. Tuoksu on aromikas ja harmoninen. Maku on hyvin täyteläinen, moniulotteinen, jopa lihaisa. Pitkään viipyilevä jälkimaku.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

16-18°C

Ruokasuositus

  • Juustot
  • Lammas
  • Nauta
  • Nautiskelujuoma
  • Pataruoka

Muuta

Gran VOS Reserva on aina viinintekijän valitsemista, sadon parhaista rypäleistä valmistettu viini. Ensimmäiset rypäletertut on poimittu syyskuun alussa ja viimeiset lokakuun alussa. Rypäleet putsataan rangoista ja vain parhaimmat rypäleet puristetaan kevyesti mehuksi. Käyminen tapahtuu hitaasti 20 päivän ajan, jotta saadaan uutettua kaikki hienot aromit upeista rypäleistä. Viiniä kypsytetään vielä 15 kuukauden ajan tammitynnyreissä.

Alue

Somontano on Espanjan nousevia, trendikkäitä viinialueita ja Viñas del Vero on sen johtava tuottaja. Somontanon alue sijaitsee lähellä Pyreneiden vuoristoa, maaperä siellä on erittäin hiekkaista, savista ja kivistä, eikä keinokastelua käytetä.

Tuottaja

Tarina alkaa loppuvuodesta 1986, kun yritys osti 550 hehtaaria maata Barbastrosta ja sen lähialueilta. 1987 aloitettiin työt uudelleenistuttamalla perinteikkäitä paikallisia lajikkeita kuten: Tempranillo, Moristel, Garnacha ja Macabeo, sekä muualta tuotuja lajikkeita, kuten: Chardonnay, Gewürtztraminer, Cabernet Sauvignon, Merlot ja Pinot Noir.

Tänä päivänä Viñas del Vero on johtava viinituottaja Somontanossa sekä volyymissa, että laadussa. Yhtiö omistaa kaikkiaan 700 hehtaaria viinitarhoja ja tuottaa vuosittain 5 miljoonaa pulloa viiniä.

Viñas del Vero on perustettu vuonna 1986 ja se on yksi moderneimpia viinitaloja, sekä käytettävän teknologian, että viinityylin perusteella.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin Puhelinmyynti: 9-12 | Toimisto: 08-16

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.