Wisby Lager Alkoholiton

Gotlands Bryggeri, Gotlanti, Ruotsi Vegaani

Alkoholipitoisuus
0,5%
Oluttyyppi
Lager, alkoholiton
UDF tuotenro

795391 (33cl)

Luonnehdinta

Kaunis kullankeltainen olut, jossa kaunis tiivis vaahto. Maltainen ja makeako, maussa myös Monroe-humalan tuomat vadelman, kirsikan ja appelsiinin aromit.

Tarjoilulämpötila ja -lasi

6–9 ⁰C, ohutreunainen ylöspäin sulkeutuva lasi

Muuta

Gotlands Bryggerin tyyliin kuuluu tehdä persoonallisia tulkintoja klassisista oluttyyleistä. Panimon perustajalla Johan Spendrupilla on panimomestarin koulutus sekä Saksasta että Isosta-Britanniasta. Gotlands Bryggerin pullojen etiketti on saanut innoituksensa panimon vieressä sijaitsevan Pyhän Katariinan rauniokirkon teräväkärkisistä ja kapeista goottilaisista lansetti-ikkunoista.

Tuottaja

Vuonna 1995 perustetun Gotlands Bryggerin filosofiana on luoda tajunnanräjäyttäviä olutnautintoja, jotka sopivat myös ruokapöytään. Panimomestari Johan Spendrupin mukaan oluen onnistumista voidaan mitata sillä, kuinka paljon se tarjoaa nauttijalleen lämpöä ja sisäistä rauhaa.

– Hyvässä oluessa maistuu elämä. Olipa ihminen sitten iloinen tai surullinen, hyvä olut rauhoittaa ja tyynnyttää. Se täyttää mielen ainutkertaisuudella ja saa elämän maistumaan entistä arvokkaammalta, Spendrup sanoo.

Gotlands Bryggeri syntyi alun perin Spendrups-panimon tytäryhtiöksi, mutta vuonna 2007 Johan Spendrup lunasti yhtiön itselleen ja laajensi tuotantoa merkittävästi. Tuotantotilana Gotlands Bryggerin panimo Visbyn St. Hansgatanilla henkii historiaa. Samassa rakennuksessa on pantu olutta jo vuonna 1856, jolloin A.L. Wedinsin portteripanimo aloitti toimintansa. Sittemmin Wedins yhdistyi Visby Bryggerin kanssa Tukholman olympiavuonna 1912 ja jatkoi toimintaansa aina vuoteen 1977.

Tällä hetkellä Gotlands Bryggeri on rakentamassa uutta panimoa Hällarnaan, Visbyn eteläpuolelle uuden risteilylaiturin tuntumaan. Uudet tilat on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2020, jonka jälkeen nykyinen panimo keskittyy tuotekehitykseen ja pienten erikoiserien panemiseen.

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Aleksis Kiven Katu 52-54 | FI- 00510 HELSINKI
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.