Raclette toastit ja Fuller’s ESB

30.03.2017

Nauti herkullinen raclette toast yhdessä mahonginruskean, täyteläisen hedelmäisen Fuller’sin Extra Special Bitter –oluen kanssa. Nam, mikä lounas/väli/ilta/sauna/herkku –pala!

>> Lataa PDF resepti tästä!

Raclette-leivät

Maalaisleipää

Raclette-juustoa

1 iso punasipuli, oliiviöljyä, sokeria, suolaa, chiliä, mustapippuria, rosmariinia

Dijon Majonnaisea

Karpalo -hilloketta

Mache -salaattia

Päärynää

Vinegretteä salaatille

Leikkaa punasipulista puolen sentin paksuisia renkaita. Kuullota oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla, sokeriripauksella ja chilillä. Anna kypsyä miedolla lämmöllä 10 min, sekoita välillä. Lopussa mausta vielä mustapippurilla ja tuoreella, leikatulla rosmariinilla. Anna jäähtyä hetki.

Leikkaa maalaisleivästä ohuita kokosiivuja. Levitä toiselle puolelle karpalohilloketta, raclettejuustoa siivuina sekä päälle punasipulihilloketta. Laita leivän päälle Dijon Majonnaisella maustettu leipä.

Paahda leipägrillissä kauniin paahtuneeksi niin, että Raclette-juusto sisällä on lämmennyt valuvaksi. Leivät voi myös paahtaa paistinpannulla: lisää tilkka oliiviöljyä, paahda keskilämmöllä molemmin puolin. Laita kuitenkin kattila tai pannu leivän päälle, jotta leipä painuu sopivasti.

Tarjoile leivän kanssa vinegretellä maustettua mache-salaattia sekä pannulla paahdettuja päärynälohkoja.

Resepti: Anuliina Pineda / SoupOpera

Avainsanat: ESB, Fuller's, Vinkki Lasiin

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Orionintie 18-22 | FI-02200 ESPOO
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539 / +358 20 717 0557

Avoinna arkisin 08-16

Vinkki Lasiin

Magners Finland

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sörnäisten viinikellari

Viinit kiinnostavat meistä yhä useampia. Viinien harrastaja kohtaa kuitenkin usein ongelman: missä voisi säilyttää viinejä juuri niille parhaissa olosuhteissa? Lue lisää →