Suomenlinnan Panimo avasi oman olutmyymälän

06.07.2020

Suomenlinnan Panimo avasi panimomyymälän Vantaan Nikinmäessä osoitteessa Siirakuja 3. Vantaan ensimmäinen panimokauppa palvelee torstai-iltapäivisin kello 13–17 tai sopimuksen mukaan (.

Suomenlinnan Panimon juuret ovat tiiviisti Suomenlinnassa Helsingin edustalla, jossa sillä on ravintolapanimo. Isommat tuotantotilat sijaitsevat Vantaan Nikinmäessä.

SUOMENLINNA KASVOI jo 1700-luvulla vilkkaaksi linnoituskaupungiksi, jossa panimo- ja ravintolatoiminta kukoistivat. Suomenlinnalaista hienoa oluenpanon perinnettä jatkamaan perustettiin Suomenlinnan Panimo vuonna 1995.

UNESCO:n maailmanperintökohteessa merilinnoituksen historia inspiroi, kun virvokkeita valmistetaan kansan juotavaksi. Jokaisella Suomenlinnan Panimon oluella ja siiderillä on oma tarinansa. Kun keittoon lisätään ammattimaisuus sekä nykyaikaiset menetelmät, saadaan lopputuloksena laadukkaita, rohkeita ja rehellisiä juomia. Virvokkeita jotka ovat oivia ruoan kumppaneita – ja upeita seurustelujuomia!

SUOMENLINNAN PANIMON tuotteista tunnetaan muiden muassa kotimaiset modernit klassikot kuten Piper Wit, Helsinki Porter sekä New England -tyylisuunnan inspiroima Kealakekua IPA. Panimo myös kuuntelee asiakkaitaan herkällä korvalla, mistä osoituksena kesän uutuus, mustaherukalla maustettu hapanolut Gerders Gose, joka on tehty asiakkaiden toiveiden perusteella.

J. Gerdes tunnetaan Suomenlinnan rakennustöiden aikaan alueella vaikuttaneena henkilönä, joka ainakin toisinaan myös matkusti Ehrensvärdin seurueessa. Gerdesin mukaan on nimetty Särkänsaarella sijaitseva linnoitusrakennelma, kaponieeri.

PANIMOTUOTTEITA voi ostaa myös Suomenlinnan rantakasarmista ravintola Suomenlinnan Panimon ulosmyynnin kautta. Suomenlinnassa oman panimon tuotteita myyvät mukaan myös Viaporin Deli&Cafe, Linna Bar, vierasvenesataman Valimo ja K-Market Suomenlinna.

Avainsanat: Gerders Gose, Helsinki Porter, Kealakekua, Piper Wit, Suomenlinnan Panimo

Uniq Drinks Finland

Toimisto: Aleksis Kiven Katu 52-54 | FI- 00510 HELSINKI
Varasto: Me Group / Kuninkaanväylä 45 | FI-20320 Turku

Myyntipalvelu, tilaukset:
Tel. +358 40 674 2539

Avoinna arkisin 8-16, puhelinmyynti: 9-12

Tilaa uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.